MISTET SIN STORE KJÆRLIGHET: Det var 26 års alderforskjell mellom Celine Dion og Réne Angélil, men paret holdt sammen i nesten 30 år før han døde av kreft sist uke. Bildet er tatt i Paris i 2013.  Foto: NTB Scanpix
MISTET SIN STORE KJÆRLIGHET: Det var 26 års alderforskjell mellom Celine Dion og Réne Angélil, men paret holdt sammen i nesten 30 år før han døde av kreft sist uke. Bildet er tatt i Paris i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

René Angélil planla sin egen begravelse

Celine Dions ektemann tenkte på hennes beste helt til siste stund.

Publisert

SEOGHØR.NO: Forrige uke kom den triste nyheten om at Celine Dions (47) ektemann René Angélil hadde gått bort. Han ble 73 år gammel.

Den tidligere komponisten, som også var Celines manager og mentor, tapte kampen mot lang tids kreftsykdom.

Men selv om Rene var svært syk den siste tiden, så gjorde han sitt beste for at den vanskelige situasjonen skulle bli litt lettere for sin kone.

- René var sjenerøs nok til å forberede begravelsen sin selv sammen med Céline i løpet av de siste månedene. Han visste ikke når det ville skje, men han ønsket sterkt at alt skulle være ferdig forberedt, forteller Dions stylist og venninne Annie Horth til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

BRYLLUPSDAGEN: I desember 1994 giftet paret seg i en overdådig seremoni i Montreal i Kanada.  Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSDAGEN: I desember 1994 giftet paret seg i en overdådig seremoni i Montreal i Kanada. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Celine vil ikke synge i begravelsen

På grunn av dette får «My Heart Will Go On»-sangeren mulighet til å takle sorgen etter mannens dødsfall uten den smertefulle opplevelsen av å planlegge begravelsen hans alene i tillegg.

- Hun går gjennom alt fredfullt og kontrollert, fortsetter Horth.

I desember 1994 ga Rene og Celine hverandre sine ja i kirken Notre Dame Basilica i Montreal. Her vil han nå bli sendt til siste hvile - førstkommende fredag.

- Hele begravelsen vil foregå etter Renés ønsker. Han ville selvfølgelig holde den der han giftet seg med sin livs kjærlighet, bekrefter en kilde til nettstedet.

Mange har forventet at artisten vil komme til å synge i ektemannens begravelse, men ifølge Dions talsperson kommer ikke dette til å skje, ifølge TMZ.

47-åringen er rett og slett for knust av sorg til å kunne opptre, men flere av sangene hennes vil muligens bli spilt i bakgrunnen, skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

RENE-CHARLES DÅP: Syv år etter bryllupet fikk duoen sin første sønn sammen. Her under dåpsdagen i juli 2001. Foto: NTB Scanpix
RENE-CHARLES DÅP: Syv år etter bryllupet fikk duoen sin første sønn sammen. Her under dåpsdagen i juli 2001. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mistet både mannen og broren

Starten på det nye året har vært alt annet enn lett for Celine.

Bare to dager etter at hennes kjære mann døde, fikk sangfuglen nok en hjerteskjærende beskjed.

Storebroren, Daniel Dion, døde lørdag - 59 år gammel.

I likhet med René Angélil, hadde også Daniel av strupekreft, i tillegg til kreft i tungen og hjernen.

- Han var rede og led ikke lenger. Det skjedde rolig, fortalte Dions søster, Claudette, til den kanadiske avisen Le Journal de Montréal, ifølge E!News.com.

Popstjernens bror etterlater seg to voksne døtre og to barnebarn.

Saken fortsetter under bildet.

STERK KJÆRLIGHET: Celine og ektemannen holdt sammen i tykt og tynn og var aldri redde for å vise verden hvilken respekt og kjærlighet de hadde for hverandre.  Foto: NTB Scanpix
STERK KJÆRLIGHET: Celine og ektemannen holdt sammen i tykt og tynn og var aldri redde for å vise verden hvilken respekt og kjærlighet de hadde for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Var sammen i 28 år

Celine Dion traff 26 år eldre Rene for første gang som 12-åring etter at broren hennes hadde sendt inn en sang hun hadde skrevet.

Syv år senere, da hun var 19 og han han 45, ble de kjærester.

I 1991 forlovet paret seg, og tre år etter giftet de seg. Duoen fornyet også eksteskapsløftene i Las Vegas i år 2000.

Paret har barna René-Charles (14) og tvillingene Nelson and Eddy (5) sammen.

I tillegg har Rene tre voksne barn fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: Karsten Isachsen er død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer