DATTEREN BRINGER DE SAMMEN: Datteren Suri skal være hovedgrunnen til at Tom og Katie igjen har fått romantiske følelser for hverandre. Foto: All Over
DATTEREN BRINGER DE SAMMEN: Datteren Suri skal være hovedgrunnen til at Tom og Katie igjen har fått romantiske følelser for hverandre. Foto: All OverVis mer

-Religionen min er ikke farlig for Suri

For første gang kommenterer Tom Cruise ryktene rundt skilsmissen fra Katie Holmes.

SEOGHØR.NO: Katie Holmes (34) sjokkerte både filmstjernen Tom Cruise (51) en hel verden, da hun i 2012 tok med seg deres datter Suri og krevde skilsmisse.

Etter bruddet begynte ryktene raskt å svirre om at en viktig årsak til skilsmissen var Toms sterke tilknytning til den omstridte trosretningen scientologi.

Katie skal ha fryktet effekten scientologi ville ha på Suri.

I forbindelse med et søksmål mot bladene Life&Style og In Touch, kommenterer Cruise nå for første gang ryktene.

- Det finnes ingen grunn til å beskytte datteren min mot min religion. Men religionen min er ikke farlig for Suri, sier han i rettsdokumentene ifølge nettsiden Radaronline.

På direkte spørsmål svarer Cruise at datteren ikke lenger praktiserer scientologi. Likevel har han ikke kuttet kontakten med henne, slik mange andre som har forlatt trosretningen, hevder å ha opplevd fra sine familier.

Cruise avviser påstandene fra de to ukebladene at han ikke hadde kontakt med Suri etter skilsmissen.

- Til og med da jeg jobbet utenlands, og ikke haddde mulighet til å møte Suri ansikt til ansikt, hadde vi, og har fremdeles, et ekstremt spesielt og godt forhold, har han sagt til retten.

LES OGSÅ: Har Katie Holmes kapret nok en drømmemann?