Rektor-kone forførte elev

En amerikansk rektor-frue risikerer 12 års fengsel etter at hun forførte en elev på klassetur.

STRAFFBAR SEX: Rektors vakre kone forførte eleven sin på klassetur. Foto: AP / SCANPIX
STRAFFBAR SEX: Rektors vakre kone forførte eleven sin på klassetur. Foto: AP / SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 29 år gamle læreren Carrie McCandless meldte seg selv til politiet i Colorado. Hun innrømmet seksuell omgang med en 17 år gammel elev på klassetur, ifølge Aftonbladet.

Carrie er gift med skolens rektor, hadde med seg hele klassen på tur forrige uke. Hun skal ha følt seg ensom på hotellrommet - og inviterte den kjekke eleven inn. Akkurat hva som skjedde på rommet er ikke avdekket, men McCandless har erkjent at de to hadde seksuelt samvær.

SKANDALØS SEX I HOLLYWOOD: Les mer og se bildene

Politiet arbeider etter en teori om at de to har hatt et forhold i lengre tid, men 17-åringen har hittil vært taus i avhør.

. Han er svært forvirret over hva som har skjedd, og over den enorme oppmerksomheten saken har fått i USA, sier politisjefen i Brighton, Colorado.

Rektoren var selv inne og betale 125000 kroner i kausjon for å kona fri fra varetekt. Hun risikerer fengsel opp til 12 år for sex med mindreårige, men høyst sannsynlig slipper hun å sone ettersom elskeren er såpass nær den seksuelle lavalderen.

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer