­«Sommerhytta»­

Rekordhøye seertall

Årets sesong av «Sommerhytta» har hatt rekordhøye seertall, ifølge TV 2.

VANT: Etter ti lange og intense uker på «Sommerhytta« er vinnerne endelig kåret. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld ble det klart at Kurt Rasmussen (48) og dattera Veronica Johansen Rasmussen (26) stakk av med seieren i årets sesong av «Sommerhytta» - og dermed fikk beholde hytta si på Mjøsli.

- Uvirkelig

Veronica Rasmussen uttalte til Se og Hør etter seieren at det opplevdes uvirkelig.

- Det er jo egentlig helt sykt. Vi synes fortsatt det er ganske uvirkelig, egentlig. Det var ikke forventet. Vi hadde jo en god start, også utlignet Anna og Jone, og da var vi veldig klar over at det ikke skulle gå veien. Men i finaleuken var det fire-fire, og vi var superfokusert på å ta konkurransene i finaleuken, og det klarte vi. Det tror jeg var helt avgjørende, forteller Veronica til Se og Hør.

Rekord

Finalesendingen hadde et lineært seertall på 452 000 seere, skriver TV 2 i en pressemelding. Totalt har 582 000 sett finalen.

I løpet av hele sesongen har «Sommerhytta» i snitt hatt et seertall på 600 000 seere, noe som betyr at det er den beste sesongen for programmet til nå. Ifølge TV 2 har seertallene økt år for år, og startet på 259 000 i 2018.

- Vi er så glade for at denne serien nok en gang sjarmerer det norske folk. Oppussing og «gjør det selv» er noe de fleste av oss kan identifisere oss med, og viser oss hvor mye vi selv kan klare å skape. Tusen takk til nydelige deltakere, flinke folk i Strix og internt i TV 2, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer