Nate Kahungu:

- Rekker ikke hjem til jul

«Skal vi danse»-Nate gleder seg til jul, selv om familien ikke blir fulltallig.

SINGEL: Det er få som visste at da Nate Kahungu skulle danse finale i «Skal vi danse», var han midt i noe eget på privaten. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer
Publisert

Nate Kahungu (24) danset seg inn i hele Norges hjerter i høstens utgave av «Skal vi danse». Han og dansepartneren Helene Spilling måtte likevel se seg slått på målstreken, og Andreas Wahl og Mai Mentzoni gikk til slutt seirende ut av dansen.

Nå venter det langt roligere tider for den ellers så aktive 24-åringen. Kahungu har lagt bak seg en travel høst, og ser fram til julefeiring hjemme i Sarpsborg sammen med familien.

Det er bare et skår i gleden: årets julefeiring blir uten eldstesøsteren, som til vanlig bor i Belgia. Hun rakk nemlig ikke å komme hjem i tide til å unngå å sitte i karantene på julaften, og blir derfor værende i utlandet.

- Eldstesøsteren min får ikke kommet, for hun bor jo i Belgia. Det er litt trist, jeg har ikke sett henne på en god stund. Så det er kjedelig, forteller Kahungu til Se og Hør.

BLE OVERRASKET: Under et spørsmål om hvorfor paret ikke kysset i finalen, blir Nate overrasket av dansepartneren. Video: Thea Hope/Henriette Eilertsen Vis mer

Stor familie

Heldigvis har Kahungu en stor familie, så det er bare et av totalt åtte medlemmer av familien som vil mangle på julaften. Jul blir det likevel, og nå gleder 24-åringen seg til å komme hjem og spise god mat.

- Blir denne julen noe annerledes?

- Jeg har litt bedre råd enn jeg har hatt tidligere, så gavene går opp et nivå, selv om jeg ikke er en materialistisk kar. Søsknene mine kommer til å være super-happy i år, sier han.

HJEM TIL JUL: Nate Kahungu kommer seg hjem til jul, men det gjør ikke søstera, som til vanlig er bosatt i Belgia. Foto: Rød løper / Julie Easter Christiansen
HJEM TIL JUL: Nate Kahungu kommer seg hjem til jul, men det gjør ikke søstera, som til vanlig er bosatt i Belgia. Foto: Rød løper / Julie Easter Christiansen Vis mer

Kahungu og storesøsteren er likevel flinke til å holde kontakt på FaceTime. De to storesøstrene hans var blant hans skarpeste kritikere da han svingte seg på «Skal vi danse»-parketten tidligere i høst.

Mens alle andre sa at Kahungu ville mestre dansen uten problemer, kom søstrene med kritiske innvendinger.

- De ringte meg hver uke og var sånn:« yo, jeg vet ikke hvem du tror du er, men du kan ikke danse i det hele tatt, du vet det? Pass på å trene, han Andreas er jævlig flink og kommer til å ødelegge deg», sier han.

- Jeg elsker storesøstrene mine, de er flinke motivatorer på en eller annen skrudd måte, legger han til.

- Ligge på sofaen

Da Se og Hør snakket med Kahungu etter at han tapte «Skal vi danse»-finalen mot kjendisfysiker Andreas Wahl, kunne han fortelle at han skulle bytte ut danseskoene med slaraffenliv på sofaen.

- Jeg skal ligge på sofaen, og der skal jeg ligge lenge, sa han humoristisk.

Gjennom sesongen pådro han seg en lyskestrekk, som var vond å danse med. All bevegelsen gikk dessuten utover korsryggen, og derfor gledet 24-åringen seg til en pause fra dansen.

AU: Nate fikk seg en skikkelig trøkk rett i familiejuvelene under lørdagens semifinale i «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

Han hadde likevel ingen planer om å forsvinne fra rampelyset. Når avslappingen er overstått, er det tilbake på jobb for Kahungu.

- Det blir mye musikk framover for min del. Jeg er ikke helt ferdig med EP-en min ennå, den ble lagt litt på is på grunn av all dansingen. Men jeg skal definitivt tilbake til studio kjapt, sa han, og la til:

- Så har jeg planer om å samarbeide litt med andre artister. Jeg har også noen andre prosjekter på gang, som jeg ikke kan si så mye om ennå. Men det er underholdning. Jeg skal altså ikke trekke meg tilbake fra rampelyset helt ennå.

FÅR VÆRE MED: Nate Kahungu og dansepartner Helene Spilling måtte likevel ikke forlate «Skal vi danse». Sjekk reaksjonen hans her! Vis mer

I løpet av sesongen ble han stemplet som forbilde, noe han vil fortsette å være.

- Jeg liker det veldig godt. Det kan hende ikke alle så på meg som det da jeg var med på «Love Island», men nå når jeg ut til flere, og kan bruke min posisjon bedre.

LES OGSÅ: Brast i gråt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer