Rekker hun å bli mamma før hun dør?

- Sprøtt å tenke på at jeg kan bli storesøster, sier filmstjernens datter Franscesca (67).

<strong>BLIR MAMMA IGJEN?:</strong> I februar fylte den tidligere filmstjernen Zsa Zsa Gabor 94 år i sykesengen. Nå håper både hun og ektemannen Frederic Prinz von Anhalt at de skal få et barn før hun dør. Foto: All Over Press
BLIR MAMMA IGJEN?: I februar fylte den tidligere filmstjernen Zsa Zsa Gabor 94 år i sykesengen. Nå håper både hun og ektemannen Frederic Prinz von Anhalt at de skal få et barn før hun dør. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere filmstjernen Zsa Zsa Gabor (94) og hennes ektemann Frederic Prinz von Anhalt har sjokkert verden med å avsløre at de planlegger et barn ved hjelp av eggdonor, prøverørsbehandling og surrogatmor, før sykehusinnlagte Zsa Zsa dør.

Fredag bekreftet eks-konen til «Baywatch»-stjernen David Hasselhoff, Pamela Hasselhoff, at hun vurderer å takke til ja til tilbudet om å være surrogatmor for paret.

- Ja, det stemmer. Han spurte meg om om jeg kunne tenke meg å være deres surrogatmamma bekrefter Pamela Hasselhoff (47) overfor Radaronline.com.

Tidligere denne uken ble Zsa Zsa lagt inn på sykehus for niende gang i løpet av kort tid, med lungebetennelse og vann i lungene.

Frederic har sagt til CNN at han samarbeider med Southern California Reproductive Center i Los Angeles om å få fart på babyplanene, før kona trekker sitt siste sukk.

- Vi har gått igjennom de første stegene når det gjelder å finne matchende donorer, sier han til TV-kanalen.

Planene blir møtt vantro av Zsa Zsa Gabors eneste barn til nå - datteren Francesca Hilton (67).

- Det er sprøtt å tenke på at jeg kan bli storesøster, sier hun til CNN.

Dette er imidlertid ikke første gang Frederic Prinz von Anhalt vekker oppsikt på grunn av sine pappa-planer.

I 2007 påberopte han seg farskapet til  Anna Nicole Smiths datter Danielynn, etter at den barmfagre blondinen døde under fødselen på Bahamas.

Etter nærmere undersøkelser ble det til slutt kjent at det ikke var ham, men fotografen Larry Birkhead som var faren.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Til sykehus for niende gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer