Isabella Martinsen og Stig Kjos:

Rekker drømmejulen med et nødskrik

Isabella Martinsen og Stig Kjos gleder seg til å feire høytiden med sønnen i sitt nye hjem.

FLYTTET INN: Isabella Martinsen bekrefter til Se og Hør at hun og samboer Stig Kjos har flyttet. Foto: Se og Hør, Tore Skaar/Andreas Fadum.
FLYTTET INN: Isabella Martinsen bekrefter til Se og Hør at hun og samboer Stig Kjos har flyttet. Foto: Se og Hør, Tore Skaar/Andreas Fadum. Vis mer

(Se og Hør): I oktober i fjor ble Stig Kjos (41) og Isabella Martinsen (38) foreldre til lille Tinus. Han er nå blitt hele 14 måneder. Fra før har den populære TV 2-værmelderen datteren Filipa.

Tidligere i år ble det kjent at den lille familien skulle flytte, for å få mer plass til den nyankomne gutten. De la ut leiligheten de eide i Ullevål Hageby for salg, og kan nå avsløre overfor Se og Hør at de nettopp har kommet inn i et nytt hus.

SOLGTE REDET: Tidligere i år ble denne stilfulle leiligheten i Ullevål Hageby lagt ut for salg. Foto: Studio Oslo AS
SOLGTE REDET: Tidligere i år ble denne stilfulle leiligheten i Ullevål Hageby lagt ut for salg. Foto: Studio Oslo AS Vis mer

Det rakk de med et nødskrik rett før jul.

- Vi har flyttet inn nå, men det tar litt tid å komme på plass. Vi skal feire julen der, og det er behagelig siden vi har Tinus på 14 måneder, stråler Isabella til Se og Hør.

- Bensinstasjonsmat

Paret betalte 17,8 millioner for villaen på Smestad på Oslo vest, som vil bli sentrum for hygge de kommende årene. Først ut blir julefeiringen, som i år blir uten datteren Filipa.

- Nå er ikke storesøsteren med i år, så vi blir sju-åtte personer til bords på julaften. Mamma, svigermor og svigersøster kommer, og det blir veldig hyggelig, forteller Isabella.

- Er det du som står for matlagingen?

- Nei, ikke alene. Vi blir nok flere om det. Heldigvis lager pinnekjøttet seg selv, i stor grad. Samboeren min foreslo lutefisk til forrett. Det har jeg stemt ned. Vi sparer det til første juledag, avslører hun, og legger til at hun elsker lutefisk.

Siden familien har hatt hendene fulle med innflytting før jul, har de gjort det enkelt i matveien den siste tiden.

- Hittil i desember har det gått mye i Fjordland, bensinstasjonsmat og kinamat på døra. Julematen kommer til å smake fantastisk, sier Isabella.

Jul på ruta

Det var i april 2016 at Isabella valgte å avsløre at hun og samboeren ventet barn sammen.

- Det var storesøsteren Filipa som kom med forslaget om at han skulle hete Tinus. Stig og jeg ble ikke enige om hva det skulle være, så da ble det datteren min som bestemte.

Isabella skal jobbe julaften med Peter Bubresko (42), Elin Ruhlin Gjuvsland (43) og Wenche Andersen (63). Det ser hun frem til.

- Det er alltid god stemning på jobb julaften. Vi er tidlig ferdig med sending, så det går på ingen måte ut over familielivet, påpeker hun. ​

GOD STEMNING: Isabella skal i julen jobbe i TV 2 sammen med kollegene Peter Bubresko, Elin Ruhlin Gjuvsland, Wenche Andersen og Finn Schjøll. Foto: Morten Eik
GOD STEMNING: Isabella skal i julen jobbe i TV 2 sammen med kollegene Peter Bubresko, Elin Ruhlin Gjuvsland, Wenche Andersen og Finn Schjøll. Foto: Morten Eik Vis mer

Stig og Isabella ble sammen i 2014. Se og Hør var de første til å skrive om at Isabella og den tidligere «Ungkaren»-deltakeren hadde funnet tonen.

Et halvt år senere bekreftet hun forholdet til Dagbladet.

- Det er bare å innse at jeg er ganske dårlig på å være alene, for jeg har knapt vært singel noen gang. Nå har jeg det veldig bra med ny kjæreste og han har vært med på ferie i sommer med datteren min. Det er vel ikke noe poeng å holde det skjult, sa hun til avisen.

LES OGSÅ: Fyrer opp under babyryktene med nytt instagrambilde