Rekdal tatt for råkjøring

- Det var ren idioti.

SUKSESS PÅ BANEN: Kjetil Rekdal er vant til å juble for suksess på fotballbanen, både som trener for Aalesund og VIF. Foto: Stella Pictures
SUKSESS PÅ BANEN: Kjetil Rekdal er vant til å juble for suksess på fotballbanen, både som trener for Aalesund og VIF. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Kjetil Rekdal (44) har det tydeligvis travelt med å komme i gang i sin nye jobb for Vålerenga.

Nylig ble den fargerike fotballtreneren avslørt av en fotoboks i Gudbrandsdalen.

Rekdal hadde trådd litt for hardt på gasspedalen i sin leasede Peugot og farten ble registrert til 62 km/t i en 50-km sone. Straffen ble en fartsbot på 2900 kroner.

- Det var sure penger å måtte punge ut med, sier Kjetil som understreker at han ikke ønsker å bortforklare sine synder og tar straffen som en mann.

- Det var idioti
Vanligvis er fotballprofilen kjent for å kjøre svært så sakte og forsiktig - selv om han etter sigende skal være helfrelst Formel 1 fan.

- Dette var rett og slett  idioti. Jeg holdt fartsgrensen hele veien og bremset ned da jeg kom til en 70-sone. Men så ble jeg distrahert et øyeblikk av en av ungene som satt i barnesetet ved siden av meg.

Dermed fikk jeg ikke med meg at det bare 100 meter lenger fremme kom en 50-sone. Jeg rakk ikke å bremse ytterligere før det var for sent, forteller Kjetil til SeogHør.no.

Lanserte strenge regler

Nylig ble et mye oppstyr rundt de nye reglene Rekdal hadde laget for sine spillere i Vålerenga. Blant annet ble det innført alkoholforbud i sesongen. Det forventes også at de profesjonelle

VIF-spillene skal håndhilse på hverandre hver dag, være et forbilde for andre, ikke snuse på jobb, ikke bære lue ved matbordet og ikke bruke mobiltelefonen i garderoben eller på kampdag fra spillermøte til kampen er ferdig.

Men forbud mot å overskride fartsgrenser hadde den lovlydige Rekdal visstnok glemt å ta med... 

LES OGSÅ: Kristian Valen raste ned ni kilo

Følg Se og Hør på Facebook, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.

Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer