SUKSESS PÅ BANEN: Kjetil Rekdal er vant til å juble for suksess på fotballbanen, både som trener for Aalesund og VIF. Foto: Stella Pictures
SUKSESS PÅ BANEN: Kjetil Rekdal er vant til å juble for suksess på fotballbanen, både som trener for Aalesund og VIF. Foto: Stella PicturesVis mer

Rekdal tatt for råkjøring

- Det var ren idioti.

SEOGHØR.NO:   Kjetil Rekdal (44) har det tydeligvis travelt med å komme i gang i sin nye jobb for Vålerenga.

Nylig ble den fargerike fotballtreneren avslørt av en fotoboks i Gudbrandsdalen.

Rekdal hadde trådd litt for hardt på gasspedalen i sin leasede Peugot og farten ble registrert til 62 km/t i en 50-km sone. Straffen ble en fartsbot på 2900 kroner.

- Det var sure penger å måtte punge ut med, sier Kjetil som understreker at han ikke ønsker å bortforklare sine synder og tar straffen som en mann.

- Det var idioti
Vanligvis er fotballprofilen kjent for å kjøre svært så sakte og forsiktig - selv om han etter sigende skal være helfrelst Formel 1 fan.

- Dette var rett og slett  idioti. Jeg holdt fartsgrensen hele veien og bremset ned da jeg kom til en 70-sone. Men så ble jeg distrahert et øyeblikk av en av ungene som satt i barnesetet ved siden av meg.

Dermed fikk jeg ikke med meg at det bare 100 meter lenger fremme kom en 50-sone. Jeg rakk ikke å bremse ytterligere før det var for sent, forteller Kjetil til SeogHør.no.

Lanserte strenge regler

Nylig ble et mye oppstyr rundt de nye reglene Rekdal hadde laget for sine spillere i Vålerenga. Blant annet ble det innført alkoholforbud i sesongen. Det forventes også at de profesjonelle

VIF-spillene skal håndhilse på hverandre hver dag, være et forbilde for andre, ikke snuse på jobb, ikke bære lue ved matbordet og ikke bruke mobiltelefonen i garderoben eller på kampdag fra spillermøte til kampen er ferdig.

Men forbud mot å overskride fartsgrenser hadde den lovlydige Rekdal visstnok glemt å ta med... 

LES OGSÅ: Kristian Valen raste ned ni kilo

Følg Se og Hør på Facebook, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.

Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.