EPOST-SVINDEL: En epost som angivelig er fra Kjetil Rekdal sendes for tiden ut til tilfeldige personer. Eposten inneholder et forretningstilbud, men det er ikke Rekdal som står bak. Foto: Stella Pictures
EPOST-SVINDEL: En epost som angivelig er fra Kjetil Rekdal sendes for tiden ut til tilfeldige personer. Eposten inneholder et forretningstilbud, men det er ikke Rekdal som står bak. Foto: Stella PicturesVis mer

Rekdal blir misbrukt på nett

- Det er helt forferdelig.

SEOGHØR.NO: En epost sendes for tiden ut der en person utgir seg for å være Vålerenga-trener Kjetil Rekdal (46), skriver bladet Kapital.

Eposten er et forretningstilbud som lover raske og gode penger.

JUBEL: Rekdal har mange ganger hatt grunn til å juble på fotballbanen. Denne gangen er det ingen grunn til jubel. Foto: Stella Pictures
JUBEL: Rekdal har mange ganger hatt grunn til å juble på fotballbanen. Denne gangen er det ingen grunn til jubel. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men det er ikke Rekdal som står bak den.

- Det er helt forferdelig. Det har vært en del av dette i det siste, også på Facebook. Det har vært mye rot der en stund, forteller Rekdal til Kapital.

«Jeg heter Kjetil Rekdal, og jeg har en liten hemmelighet jeg vil dele med deg. For ikke lenge siden var jeg akkurat som deg. Jobbet hardt hver dag hele uken, men på slutten av måneden var kontoen faretruende tom. Jeg fant en vei ut, og jeg vil dele den med deg!», står det i eposten, som leder til en spillside fra pointmediasolutions.

Rekdal forteller at han allerede har politianmeldt saken, og håper det blir ryddet opp i raskt.

- Det er definitivt ikke slike ting man vil assosieres med, sier han.

Fotballtreneren er for de aller fleste kjent for å ha tatt straffesparket som førte til at Norge slo Brasil i fotball-VM i 1998. Målet gjorde at Norge gikk videre fra gruppespillet, og er blitt stemplet som en av landets største idrettsbegivenheter.

Til Se og Hør har han tidligere uttalt at det - i motsetning til epost-svindelen - var en situasjon han hadde kontroll på.

- Jeg hadde situasjonen under god kontroll. Kanskje var jeg Norges roligste mann akkurat da, sa Rekdal med et smil.

LES OGSÅ: - Dette er stort for meg

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.