Dakota Johnson og Chris Martin:

Reiste til Paris sammen i hemmelighet

Stjerneduoen gjorde sitt beste for å holde en lav profil på flyplassen i storbyen.

HEMMELIG FERIETUR: Ifølge Daily Mail reiste Chris Martin og Dakota Johnson sammen til Paris i helgen, og ble sett sammen på flyplassen i den franske hovedstaden tirsdag. Foto: NTB scanpix
HEMMELIG FERIETUR: Ifølge Daily Mail reiste Chris Martin og Dakota Johnson sammen til Paris i helgen, og ble sett sammen på flyplassen i den franske hovedstaden tirsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den siste tiden har romanseryktene svirret rundt «Fifty Shades of Grey»-stjernen Dakota Johnson (28) og Coldplay-vokalisten Chris Martin (40).

Foreløpig har duoen forholdt seg tause om spekulasjonene, men nå ser det ut til at de to indirekte har bekreftet at det er noe mellom dem.

Tabloidavisen Daily Mail skriver nemlig at stjernene etter alt å dømme har tilbrakt noen romantiske førjulsdager sammen i Paris, og at de begge ble avbildet på Charles de Gaulle-flyplassen tirsdag.

Ifølge avisen så det ut til at Dakota og Chris ble eskortert av samme sikkerhetsteam, men duoen sørget for å ikke bli fotografert sammen.

Holdt seg unna hverandre

De to superstjernene ankom tilsynelatende flyplassen i samme bil, men Coldplay-vokalisten lot sin 12 år yngre flamme få et forsprang før han fulgte etter henne inn i avgangshallen.

Dakota Johnson var avslappet antrukket i jeans, støvletter, kåpe og en deilig strikkegenser, mens Chris Martin var godt inntullet i skjerf, lue og en sort jakke.

Daily Mail har publisert flere bilder av de to, der begge har forsøkt å skjule seg bak store, mørke solbriller - trolig for å vekke minst mulig oppsikt på den travle flyplassen.

Tidligere er Dakota blitt observert sammen med Chris på en Nick Cave-konsert i Israel, som fant sted forrige måned. De har også blitt sett sammen i Los Angeles et par ganger, ifølge UsWeekly.

Forholdet mellom de to skal faktisk ha blitt såpass seriøst at Chris sender filmstjernen musikken sin, slik at han kan få hennes bekreftelse og synspunkter. Aldersforskjellen på 12 år har heller ikke vært problematisk ennå, ifølge People.

BERØMTE FORELDRE: Dakota Johnson sammen med mamma Melanie Griffith og pappa Don Johnson i februar 2016. Foto: Krista Kennell/Variety/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
BERØMTE FORELDRE: Dakota Johnson sammen med mamma Melanie Griffith og pappa Don Johnson i februar 2016. Foto: Krista Kennell/Variety/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Koblet til flere unge kvinner

Dette er for øvrig ikke første gang Chris Martin er blitt koblet til en yngre Hollywood-stjerne. I 2014 begynte ryktene å svirre rundt ham og Oscar-vinner Jennifer Lawrence (27), et halvt års tid etter at det ble kjent at han skulle skilles fra Gwyneth Paltrow (45).

Chris og Jennifer skal ha hatt et av-og-på-forhold en stund, og i påsken 2015 skal duoen ha reist på en romantisk ferietur sammen.

Sommeren 2015, et knapt år etter at de først ble koblet til hverandre, skal de to endelig ha brutt med hverandre.

UNG FLØRT: Chris Martin skal ha datet Jennifer Lawrence (27) en periode. Foto: NTB scanpix
UNG FLØRT: Chris Martin skal ha datet Jennifer Lawrence (27) en periode. Foto: NTB scanpix Vis mer
OGSÅ FLØRT?: Ryktene har også svirret rundt Chris Martin og Rihanna (29). Foto: NTB scanpix
OGSÅ FLØRT?: Ryktene har også svirret rundt Chris Martin og Rihanna (29). Foto: NTB scanpix Vis mer

Før Chris Martin begynte å date Jennifer Lawrence, gikk det dessuten romanserykter om ham og sangstjernen Rihanna (29) - som han samarbeidet musikalsk med et par år tidligere.

- Han synes Rihanna er berusende. De planlegger å tilbringe mye mer tid sammen. Chris følte at han ble kvalt av Gwyneth, som er en perfeksjonist. Rihanna er mer avslappet og har bena plantet på jorda, sa en kilde til Star Magazine sommeren 2014, ifølge Contactmusic.

Brudd etter «Fifty Shades»-suksess

På sin side har Dakota Johnson blant annet vært i forhold med skuespiller Jordan Masterson (31) og modell og musiker Matthew Hitt (29).

I fjor sommer ble det kjent at forholdet mellom Dakota og Matthew hadde tatt slutt, et par år etter at de to først begynte å date.

- Dakota og Matthew har datet hverandre i kortere og lengre perioder de siste to årene. De har ikke fått sjansen til å møtes noe særlig i det siste, fordi timeplanene deres har kollidert. Hun har vært i Vancouver for å spille inn «Fifty Shades»-trilogien, sa en kilde nær paret til JustJared i 2016.

UsMagazine fikk også bruddet bekreftet fra en anonym kilde i juni 2016.

Nettstedet påpekte at paret dessuten gjorde det slutt i februar 2015, på den tiden den første «Fifty Shades»-filmen hadde kinopremiere.

- Livet hennes ble for sprøtt og hektisk, og det var ikke noe han ønsket å være en del av, sa en kilde til UsMagazine den gang.

LES OGSÅ: Eva Longoria (42) venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer