<strong>FIKK SJOKK:</strong> Paradise-nykommeren Bianca Klemetsen sier til Seher.no at hun fikk sjokk da hun så seg selv på TV i mandagens episode av realityserien.
FIKK SJOKK: Paradise-nykommeren Bianca Klemetsen sier til Seher.no at hun fikk sjokk da hun så seg selv på TV i mandagens episode av realityserien. Vis mer

Reiste til Paradise uten hår

Paradise-nykommeren Bianca Klemetsen fikk sjokk da hun så seg selv på TV.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Mandag sjekket Bianca Klemetsen fra Fredrikstad inn i TV3-serien «Paradise Hotel», men gjensynet ble ikke bare hjertelig for den 21 år gamle hudpleieren.

Den blonde jenta fikk nemlig sjokk da hun så seg selv sjekke inn på realityhotellet i Mexico.

- Jeg kjente ikke meg selv igjen. Jeg så jo ut som jeg ikke har stelt meg på flere dager! Også flere av vennene mine som så episoden, lurte på hvorfor jeg så så annerledes ut. Jeg aner ikke hva som har skjedd, sier hun til Seher.no.

Glemte håret
Bianca innrømmer at hun er forfengelig og bruker mye tid på å pynte seg når hun skal ut, blant annet med 50 cm lange  «hair extensions» i håret.

Fortvilelsen var derfor stor da hun klarte å glemme ekstrahåret før hun reiste til Mexico.

- Jeg pakket siste natten før jeg skulle dra, og det gikk i hui og hast. Da klarte jeg desverre å glemme det, og måtte gå med kortere hår enn normalt under «Paradise Hotel»-oppholdet mitt.

Bryr seg ikke om «bimbo»-stempel
Klemetsen hevder hun i likhet med mange andre «Paradise Hotel»-deltagere er forberedt på å bli stemplet som bimbo og verre ting etter å ha debutert på TV-skjermen. 

Men Bianca hevder hun ikke bryr seg om den eventuelle kritikken.

- Det vil sikkert komme både negative og positive kommentarer på Facebook, blogger og slikt, men jeg ignorer alt som ikke er positivt. Det er ikke noe vits i å fokusere på sånne meldinger, for de som har sendt dem, kjenner meg jo ikke, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Gråter bare jeg snakker om det

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer