Reiste til paradis etter bryllupet

Sofia Vergara og Joe Manganiello nyter hvetebrødsdagene i tropisk øyparadis.

PÅ BRYLLUPSREISE: Sofia Vergara og Joe Manganiello nyter late dager på bryllupsreise i tropisk luksusparadis.   Foto: Rex Features
PÅ BRYLLUPSREISE: Sofia Vergara og Joe Manganiello nyter late dager på bryllupsreise i tropisk luksusparadis. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha feiret et overdådig bryllup i Palm Beach, dro Sofia Vergara (43) og Joe Manganiello (38) på en spektakulær bryllupsreise. Paret nyter nå dagene på Turks- og Caicosøyene i Karibia.

Omgitt av turkisblått vann og milevis med hvite strender koser de nygifte seg i hverandres selskap. Begge to har delt bilder fra bryllupsreisen på sosiale medier.

- Vi kommer aldri til å glemme dette stedet, skriver Vergara under et bilde av seg selv og ektemannen.

We will never forget this place❤️❤️❤️#parrotcaybycomo @realrobertearl

Et bilde publisert av Sofia Vergara (@sofiavergara)

Et annet bilde viser bare beina til skuespilleren på en deilig sandstrand mens Manganiello kan skimtes i de blå bølgene.

Honeymoon

Et bilde publisert av Sofia Vergara (@sofiavergara)

Ifølge Wikipedia er består Turks- og Caicosøyene av to tropiske koralløyer i Vestindia. Øyene har 31 000 innbyggere og ligger sørøst for Bahamas og nord for øya Hispaniola.

Bor på kjendisenes favoritthotell

Paret bor på det luksuriøse hotellet Parrot Cay der blant andre Bruce Willis og Emma Heming giftet seg i 2009. Det samme gjorde Ben Affleck og Jennifer Garner fire år tidligere.

GIFTET SEG PÅ ØYA: Øygruppen er en kjendisfavoritt og det var her Bruce Willis giftet seg med Emma Heming i 2009.  Foto: REUTERS
GIFTET SEG PÅ ØYA: Øygruppen er en kjendisfavoritt og det var her Bruce Willis giftet seg med Emma Heming i 2009. Foto: REUTERS Vis mer

Manganiello takket eieren av hotellet, Robert Earl, på Instagram.

- Jeg kan ikke takke Robert Earl nok for den beste ferien noensinne! skrev «Magic Mike»-stjernen.

Parrot Cay Hotel er ikke for alle. Prisene starter på 4300 kroner per natt. Vil man leie et eget hus på eiendommen kan det koste opp til 232 000 kroner natten!

LES OGSÅ: Se Sofia Vergaras private bryllupsbilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer