Reiste på tur med superkjendiser

Petter Stordalen og kona Gunhild er for tiden på tur til Antarktis i celebert selskap.

HARDTSLÅENDE ÅPNING: Petter Stordalen kom ned fra taket under åpningen Clarion Hotel Post i Göteborg, der han feiret hotellet med 2400 VIP-gjester forrige uke.  Foto: Stella Pictures
HARDTSLÅENDE ÅPNING: Petter Stordalen kom ned fra taket under åpningen Clarion Hotel Post i Göteborg, der han feiret hotellet med 2400 VIP-gjester forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Det er fantastisk vakkert her. Petter og jeg er på tur med Al Gore og hans organisasjon The Climate Reality Project. Sammen skal vi lære mer om klimaendringer, men viktigst av alt skal vi diskutere løsninger,» skriver Gunhild i en gjesteblogg på Petter Stordalens blogg.

Og den tidligere visepresidenten Al Gore, er ikke det eneste høyprofilerte gjesten på turen. Også Virgin-milliardæren Richard Branson er med i tillegg til CNNs grunnlegger Ted Turner. 

«Målet er å kurse 3 500 personer til å bli ambassadører for et klimavennlig samfunn,» skriver Gunhild i sitt blogginnlegg, der hun også har publisert bilder fra turen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer