Reiste på sydentur med Jordans eks-mann

Nå svirrer kjærlighetsryktene igjen rundt TV-kjendisene.

PÅ BYEN I DUBAI: Slik så det ut når Peter André feiret nyttår med «The Only Way Is Essex»-stjernen Amy Childs i Dubai. Foto: Twitter
PÅ BYEN I DUBAI: Slik så det ut når Peter André feiret nyttår med «The Only Way Is Essex»-stjernen Amy Childs i Dubai. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Modellen Amy Childs (21) - kjent fra TV-serien «The Only Way Is Essex» - har flere ganger benektet at hun og 90-talls stjernen Peter André (38) er mer enn gode venner.

Men etter at paret har lagt ut flere bilder av seg selv på felles nyttårsferie i Dubai, har kjærlighetsryktene igjen begynt å svirre.

- Kom deg av ryggen min, kjære, jeg trenger litt farge, skriver Peter Andre under et bilde han har lagt ut av en bikinikledd Childs som sitter på ryggen hans.

Under et bilde av de to på byen har han skrevet «@MissAmyChilds er helt gal».

Med på reisen er også Amys familie.

Peter André hevder ifølge Daily Mail at han kun er med på familieturen til Amy Childs, fordi de har samme manager, men det har ikke stanset ryktene om en ny romanse i å blomstre.

Peter André har tidligere vært gift med modellen Katie Price (33) - også kjent som Jordan.

Eks-paret - som har to barn sammen - har kranglet offentlig siden skilmissen i 2009. Men de to bestemte seg nylig for å begrave stridsøksa for ungenes skyld.

Det spørs imidlertid om Katie Price klarer å la de gamle konfliktene ligge, når hun ser de hete bildene av eks-mannen og kvinnen mange har beskrevet som en yngre utgave av Jordan selv...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Dette er bare juks

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer