Johnny Depp:

- Reiste ikke hjem til sin syke sønn

Johnny Depp fortsetter turneen til tross for nyheten om den syke sønnen.

SYK SØNN: Johnny Depps sønn Jack skal ha vært ordentlig syk. Den berømte faren valgte å ikke avbryte turneen. Her avbildet i München onsdag. Foto: NTB Scanpix
SYK SØNN: Johnny Depps sønn Jack skal ha vært ordentlig syk. Den berømte faren valgte å ikke avbryte turneen. Her avbildet i München onsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere denne uken ble det kjent at sønnen til Johnny Depp (55), John «Jack» Christopher (16), er svært syk.

Nyheten kom etter at hans mor, Depps eks, Vanessa Paradis (45), ikke dukket opp på premieren til sin nyeste film «A Knife in the Heart» tirsdag.

- Dessverre kunne ikke Vanessa Paradise være her i kveld på grunn av hennes sønns seriøse helseproblemer, sa filmens regissør, Yann Gonzalez, til franske Public, ifølge People.

Johnny Depp er for tiden på turné i Europa med bandet sitt The Hollywood Vampires, og senest onsdag var han på scenen i München.

På bedringens vei?

På bandets nettsider opplyses det om at de inntar scenen på nytt nå i kveld, denne gangen i Frankfurt.

Ifølge Yahoo! er det mulig å tolke det faktum at 55-åringen fortsetter turneen, fremfor å tilbringe tid med sønnen, som et tegn på at det går bedre med Jack.

Videre skriver nettstedet at en kilde til People har uttalt at Jack ble observert sammen med en kvinne ved sin side i Paris. Ifølge kilden skal 16-åringen ha sett mye bedre ut enn hva han har gjort den siste tiden.

OVERRASKET: Johnny Depp overrasker syke barn iført «Jack Sparrow»-kostymet på sykehuset i Brisbane Australia. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Bekymringene om Jack startet altså da Vanessa Paradis, som har to barn med Depp, Jack og datteren Lily-Rose (19), ikke dukket opp på premieren til sin nyeste film.

- Trist

Til tross for at «Pirates of the Caribbean»-stjernen har fortsatt turnélivet, var det imidlertid han som nylig fikk fansen til å sperre opp øynene.

Etter at det dukket opp nye bilder av den amerikanske skuespilleren begynte fansen å frykte for helsen hans. Det var i forkant av en konsert i St. Petersburg at bildene ble tatt, meldte Daily Mail. Tidligere samme uke hadde bandet spilt konsert i Moskva.

«Det er så trist å se ham på denne måten. Ser han ikke selv at helsen hans er ødelagt», skrev én.

Andre mente at skuespilleren så utslitt ut, og at han ikke lignet seg selv.

«Han ser så utslitt og tynn ut. Jeg kjente ham nesten ikke igjen».

«Hva har skjedd? Er du ok? Jeg tror ikke du har det så bra», delte en annen.

Enkelte i kommentarfeltet påpekte at Depps skrale utseende skyldes forberedelsene til en ny filmrolle.

«Han har det bra. Han forbereder seg til en kommende rolle der han skal spille en med uhelbredelig kreft», ble det kommentert.

En kilde People har snakket med hevder derimot at Johnny Depp er frisk.

#JohnnyDepp leaving Russia yesterday. 😻 Next show is in 6 hours in Hamburg, Germany.

A post shared by IFOD (@italianfansofdepp) on

Vanskelige tider

Etter bruddet fra Vanessa Paradis fant Depp lykken med den 23 år yngre skuespilleren Amber Heard (32).

Duoen ble sammen i 2012 og giftet seg tre år senere. Men bare 15 måneder etter bryllupet, i mai 2016, slo bruddet mellom skuespillerparet ned som lyn fra klar himmel i internasjonale medier.

Skuespilleren har vært involvert i flere konflikter og uheldige situasjoner de siste årene, noe som altså kan se ut til å ha hatt en innvirkning på helsen hans.

EKS: Johnny Depp og Vanessa Paradis har datteren Lily-Rose og sønnen Jack sammen. Her sammen i 2004. Foto: NTB Scanpix
EKS: Johnny Depp og Vanessa Paradis har datteren Lily-Rose og sønnen Jack sammen. Her sammen i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2016 var han og ekskona Amber Heard i en høyprofilert skilsmisse, der han blant annet ble anklaget for å ha vært voldelig mot henne.

Depps økonomiske situasjon har heller ikke vært god. I januar hevdet hans tidligere forretningsapparat at han har brukt nærmere 16 millioner kroner i måneden på en «ultra-ekstravagant livsstil».

I mai ble det dessuten kjent at skuespilleren skal ha angrepet en manager på settet til filmen «Labyrinth». Han skal ha vært full og ha mistet kontrollen fullstendig.

Angivelig skal 55-åringen ha prøvd å angripe filmveteranen, og han skal blant annet ha ropt følgende mens han knyttet nevene mot manageren:

«Jeg gir deg 100 000 dollar hvis du denger til meg nå». Deretter ble han dratt bort fra settet.

Problemene på settet skal ha startet da han ansatte to kompiser i rollene som en politimann og en hjemløs person.

En kilde forklarte til Page Six at hendelsen på settet startet med at Depp nektet å avslutte innspillingene til avtalt tid.

«Johnnys venner var med i scenen, og det utviklet seg til så mye mer enn det burde ha gjort».

BEKLAGER: Johnny Depp og kona Amber Heard tok med seg hundene sine på filminnspilling i Australia. I en video frigitt av australske myndigheter beklager paret. Video: Australian Government. Vis mer Vis mer

Beruset

Produsentene for filmen hadde leid en gate i downtown Los Angeles, som var avsperret for innspillingen, og da tiden var løpt ut for avsperringen, ville «Pirates»-stjernen fortsette å filme.

Produsentene skal, ifølge kildene, ha bedt om tillatelse til å fortsette å filme, men til slutt forklarte en «location manager» at scenen måtte avsluttes. Regissør Brad Furman uttalte deretter: «Prøv å fortelle det til Johnny Depp».

Skuespilleren skal ha vært beruset etter å ha drukket og røykt hele dagen på settet. Han skrek i ansiktet til location manageren.

«Hvem er du? Du har ingen rett til å snakke til meg».

Han skal ha svart at han bare gjorde jobben sin, mens 55-åringen forsøkte å kjøre en knyttneve inn i magen hans før han ble dratt bort fra stedet.

En representant for Depp har i ettertid kommentert saken, og sagt at saken er blitt svært overdrevet.

LES OGSÅ: Giftet seg i all hemmelighet