OPERERES I USA: Stein Erik Hagen har kuttet ned på antall avtaler han takker ja til etter at han fikk kreftdiagnosen. Men torsdag var han gjest på NHOs årsmiddag i Operaen i Oslo. Foto: SCANPIX
OPERERES I USA: Stein Erik Hagen har kuttet ned på antall avtaler han takker ja til etter at han fikk kreftdiagnosen. Men torsdag var han gjest på NHOs årsmiddag i Operaen i Oslo. Foto: SCANPIXVis mer

Reiser til USA for kreftbehandling

- Jeg var aldri i kontakt med det norske helsevesenet, sier Stein Erik Hagen.

SEHER.NO: Milliardæren Stein Erik Hagen (55) sier til Dagbladet at han valgte å søke hjelp i USA istedenfor hos det norske helsevesenet etter at det i desember ble kjent at han lider av prostatakreft.

Hagen har vært i kontakt med John Hopkins Universitetssykehus i Baltimore, som regnes som ofte omtales som et av verdens beste sykehus.

- Dette ble oppdaget i Stockholm, og så dro jeg til USA. Jeg var aldri i kontakt med det norske helsevesenet.

- Jeg har lest at dette sykehuset er det beste i verden på dette feltet. I tillegg har jeg fått det anbefalt av noen gode venner. Jeg har vært over der en gang og fikk et veldig godt inntrykk av den professoren som skal operere meg, sier Hagen til avisen.

Hagen sier at sykehusvalget hans ikke er ment som noen kritikk av det norske helsevesenet.

- I Norge er det bare litt lenger ventetid og jeg ville få gjort dette nå.

- Det er faktisk ikke så dyrt som det man tror. Og så tar jeg heller ikke opp plass i den norske helsekøen. En annen kan få min plass, sier han til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi menn er ikke flinke nok til å ta vare på oss selv