Reiser til OL i Rio uten sin lille sønn

- Jeg tror det blir tøffere for meg enn for ham, sier TV 2-profilen Siri Avlesen-Østli.

REISER FRA SØNNEN: TV 2 Sportens Siri Nilminie Avlesen-Østi er blant sportskommentatorene som reiser til sommer-OL i Rio de Janeiro i august. Da må sønnen hennes, som fyller ett år i oktober, bli i Norge med faren sin. Foto: Andreas Fadum
REISER FRA SØNNEN: TV 2 Sportens Siri Nilminie Avlesen-Østi er blant sportskommentatorene som reiser til sommer-OL i Rio de Janeiro i august. Da må sønnen hennes, som fyller ett år i oktober, bli i Norge med faren sin. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av oktober 2015 kunne TV 2 Sporten-profilen Siri Nilminie Avlesen-Østli (32) annonsere at hun og ektemannen Erik Løkken Østli (35) hadde fått en liten gutt.

Tidligere har Siri fortalt at fødselen ble dramatisk, og i februar sa hun til Her og Nå at den første måneden som mamma til lille Victor (cirka 6 mnd.) fortsatt var ganske uklar for henne.

Nå er det sympatiske sportsankeret imidlertid på vei tilbake i form. I august reiser ettbarnsmoren til Rio de Janeiro som en del av teamet som skal dekke sommer-OL på TV 2.

Til Seoghør.no forteller hun at den lille sønnen må bli hjemme i Norge:

- Vi vurderte å ha ham med, men det er to uker, og det må jeg bare klare. Jeg tror det blir tøffere for meg enn for ham, for han har en far som er veldig flink med ham og som han har et veldig nært forhold til, sier TV 2-Siri.

Saken fortsetter under bildet.

BLE FORELDRE: Siri Avlesen-Østli og Erik Løkken Østli giftet seg i august 2013. Et par år senere fikk de sitt første barn sammen.  Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør
BLE FORELDRE: Siri Avlesen-Østli og Erik Løkken Østli giftet seg i august 2013. Et par år senere fikk de sitt første barn sammen. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør Vis mer

Skal «facetime» med sønnen sin

Sportsankeret, som skal dekke friidrett sammen med Johan Kaggestad (72) og Jørn Sundby (40) under OL i Rio, gleder seg ikke til å være så langt borte fra sønnen.

Men Siri har planen klar for hvordan hun skal stagge savnet:

- Det er FaceTime som er tingen! Og når man har litt tid på kvelden og sånn, så tror jeg det er fint å bare kunne vise fram trynet sitt og si at: «Hei, hei, jeg er her fortsatt! Jeg har ikke stikki fra deg, jeg er bare borte en liten stund», sier TV 2-profilen lattermildt til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

IDRETTSSTJERNE: Usain Bolt fra Jamaica er per i dag verdens raskeste mann. Bolt, her etter seieren på 100 meter under OL i London i 2012, er bare en av superstjernene TV 2s Siri Avlesen-Østli kommer til å møte.  Foto: TT SPORT
IDRETTSSTJERNE: Usain Bolt fra Jamaica er per i dag verdens raskeste mann. Bolt, her etter seieren på 100 meter under OL i London i 2012, er bare en av superstjernene TV 2s Siri Avlesen-Østli kommer til å møte. Foto: TT SPORT Vis mer

Mens hun er i Rio, kommer 32-åringen dessuten til å være travelt opptatt med å intervjue verdens største friidrettsstjerner. Men starstruck tror Siri ikke at hun blir.

- Å snakke med Usain Bolt blir jo veldig spesielt. Jeg gleder meg veldig til det. Det er jo verdensstjerner som man kjenner godt til, så det blir veldig spennende! Og så virker de veldig proffe, de er så medievante. Det er jo veldig behagelig å intervjue folk som er så trent i det de holder på med, forklarer hun.

Vil ikke styre pappapermen

Siri Avlesen-Østli legger til at hun og ektemannen på et tidspunkt sjekket muligheten for at sønnen Victor kunne bli med til Rio de Janeiro.

Det alternativet slo de imidlertid fra seg, ettersom Siris timeplan på friidrettsarenaen blir svært hektisk.

- Vi vet litt hvordan det blir, at det er så mye jobbing og... jeg har ikke tid. Det er både en formiddagsøkt og en kveldsøkt, så da har man egentlig ikke tid til å være sammen med dem. Men når det er så tett med jobbing, så tror jeg det skal gå bra altså, sier Siri til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

OL-PROFILER: Julie Strømsvåg, Erik Thorstvedt, Annemarta Giske og Siri Nilminie Avlesen-Østli er bare en del av teamet som skal dekke sommer-OL på TV 2.  Foto: Andreas Fadum
OL-PROFILER: Julie Strømsvåg, Erik Thorstvedt, Annemarta Giske og Siri Nilminie Avlesen-Østli er bare en del av teamet som skal dekke sommer-OL på TV 2. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Et annet poeng er at hennes kjære Erik har pappaperm på den tiden, forteller hun med et smil:

- Det er jo pappapermen til faren hans, og da syns jeg han egentlig skal få lov til å styre litt som han vil med dét. Han er veldig flink med bleieskift og sånt, så han har god trening der! understreker Siri Avlesen-Østli muntert.

FaceTime er en Apple-tjeneste for videosamtaler. Tidligere har de populære «Ylvis»-brødrene Bård (34) og Vegard Ylvisåker (36) sagt til VG at de ofte bruker FaceTime for å holde kontakten med koner og barn når de er ute på reise.

LES OGSÅ: Nå er dette sjarmtrollet blitt to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer