ENGASJERT: Den tidligere Destiny's Child-sangerinnen bruker stjernestatusen til å rette søkelyset mot Hiv og Aids. Foto: All Over Press
ENGASJERT: Den tidligere Destiny's Child-sangerinnen bruker stjernestatusen til å rette søkelyset mot Hiv og Aids. Foto: All Over PressVis mer

Reiser til Nairobi for å testes

R&B-sangeren vil øke oppmerksomheten rundt HIV og Aids.

SEHER.NO: Kelly Rowland (27) skal, i følge nettstedet Cbs4denver.com, ta en HIV- og Aidstest i Afrika for å øke oppmerksomheten og oppløse stigmaene rundt de dødlige sykdommene.

Skjønnheten bestemte seg for å besøke Nairobi for å oppmuntre landets ungdommer til å teste seg for sykdommen, som er svært utbredt i Kenyas hovedstad.

Den tidligere Destiny's Child-stjernen, som for bare noen måneder siden innrømmet å ha lagt seg under kniven og forstørret brystene, er ambassadør for MTV's Staying Alive-stiftelse. Denne har til hensikt å redusere diskriminering av HIV- og Aidsofre.

Popstjernen har besøkt prosjekter i både Tanzania og Kenya for å promotere veldedigheten.

- Uvitenhet er ikke lykke når det kommer til HIV-infeksjoner, og det er viktig for alle å vite deres HIV-status, uttalte R&B-stjernen.

- Jo raskere du vet statusen din, jo raskere kan du motta behandling dersom du er HIV positiv, og redusere risikoen for uaktsomt å smitte fremtidige partnere.

LES OGSÅ: Det er som å rense tennene