Reiser til Mauritis med eksen - kona blir hjemme

Hotellkongen Petter Stordalens kone Gunhild får ikke vært med på luksusferien.

UTEN KONA: Petter og Gunhild får ikke sett hverandre denne julen. Hun blir i Norge, mens han reiser på luksusferie til Mauritius med eks-kona. Foto: Stella Pictures
UTEN KONA: Petter og Gunhild får ikke sett hverandre denne julen. Hun blir i Norge, mens han reiser på luksusferie til Mauritius med eks-kona. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hotell-kongen Petter Stordalen (49) feirer julehøytiden med storfamilien, inkludert eks-kona, i lukseriøse omgivelser på øya Mauritius i Indiahavet. Men kona Gunhild Stordalen (32) må bli hjemme.

- Folk blir også syke i høytiden, og da må noen jobbe. I år er det min tur. Slik er det bare, og det er man jo forberedt på når man utdanner seg innen helsesektoren, sier Gunhild A. Stordalen til VG.

32-åringen utdanner seg til å bli lege, og hun har nå turnus som allmennlege ved Frogner Helsesenter. Ektemannen Petter A. Stordalen har på sin side tatt med seg resten av familien til den vakre øyperlen, og nyter noen late dager på luksushotellet Le Saint Geràn.

- Det er blitt en tradisjon som alle vet å sette pris på. At Gunhild må jobbe, er ikke å få gjort noe med. Slik er det å jobbe i helsevesenet, sier Petter Stordalen til avisen.

Selv synes Fru Stordalen at det er hyggelig å jobbe i julen.

- Det er som regel rolig og en litt mer avslappet stemning, med julemat og julepynt på vaktrommet, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prinsesse Madeleine reiser tilbake til New York så fort som mulig   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer