PÅ KJÆRLIGHETSTUR: Tone Damli Aaberge avviser at det er noe brudd mellom henne og kjæresten Simen Wardenær. I morgen drar paret på kjærlighetstur til København. Foto: Seher.no, Sølve Hindhamar
PÅ KJÆRLIGHETSTUR: Tone Damli Aaberge avviser at det er noe brudd mellom henne og kjæresten Simen Wardenær. I morgen drar paret på kjærlighetstur til København. Foto: Seher.no, Sølve HindhamarVis mer

- Reiser på kjærlighetstur

Tone Damli Aaberge avviser bruddryktene med romantisk weekend.

SEHER.NO: Popartisten Tone Damli Aaberge (20) var kjapt ute med å avvise alle spekulasjoner etter at nettstedet TV2underholdning.no i forrige uke hevdet at det skulle ha blitt slutt mellom henne og kjæresten Simen Wardenær (34).

- Mykje skriveri om at det e slutt mellom Simen og meg, det e det slett ikkje, skrev Tone på sin blogg.

Nå gjør Sogndal-jenta ord om til handling. På sin personlige hjemmeside avslører Tone at hun allerede i morgen reiser med Simen til København for en romantisk weekend.

- Simen og meg på kjærleikstur. To daga, det blir tipptopp! Har faktisk aldri vore i Køben, eller, vi var på gjennomreise med skulemusikken for mange, mange år sida, men få minner sitt igjen etter det besøket, så eg gleda meg veldig :)

Tone har vært et offentlig par, siden Se og Hør brakte nyheten om forelskelsen i 2007.

Sist paret ble sett sammen var på den norske premieren til James Bond-filmen "Quantum of Solace" 1. november.

- Jeg liker Daniel Craig, men Simen er min favoritt-Bond, sa Tone Damli Aaberge til seher.no på premieren.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Kremparet som ikke er til å tro