Aleksander Sæterstøl:

Reiser i timevis for å møte kjæresten

Kjæresten til Martine Lunde røper den hemmelige frykten som setter preg på avstandsforholdet.

DANSET SAMMEN: I høst var Aleksander Sæterstøl (22) og kjæresten Martine Lunde (22) å se som konkurrenter i «Skal vi danse» på TV 2. Foto: NTB Scanpix
DANSET SAMMEN: I høst var Aleksander Sæterstøl (22) og kjæresten Martine Lunde (22) å se som konkurrenter i «Skal vi danse» på TV 2. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel»-profilene Alexander Sæterstøl (22) og kjæresten Martine Lunde (22) danset seg inn i publikums hjerter under høstens sesong av «Skal vi danse» på TV 2. Lunde danset seg inn til en tredjeplass, mens Sæterstøl endte på en åttendeplass.

KJÆRESTER: Både Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl imponerte på parketten under årets sesong av TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Morten Eik/ Se og Hør
KJÆRESTER: Både Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl imponerte på parketten under årets sesong av TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer

På nyåret er Martine Lunde aktuell i nok en TV 2-serie, nemlig «Bloggerne». I den forbindelse møtte Se og Hør kjæresteparet til en prat - hvor Sæterstøl innrømmer at han sliter med en voldsom flyskrekk.

- Det gjør at jeg ikke gidder å reise til Oslo, for jeg hater å sitte på det toget, sier 22-åringen til Se og Hør.

HVEM ER PENEST?: Kjærestepar Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl reiste tilbake til «Paradise Hoel», stedet de ble forelsket, for å jobbe i produksjonen. Da ga Se og Hør dem en utfordring, som sistnevnte i hvert fall synes var litt vanskelig. Video: Marie Røssland Vis mer

Avstandsforhold

I dag bor Sæterstøl i Bergen, mens kjæresten bor i Oslo - noe som gjør at det blir en del reising på det forelskede kjæresteparet.

Sæterstøls flyskrekk gjør nemlig at han velger å ta toget mellom Bergen og Oslo når han skal besøke kjæresten i hovedstaden, til tross for at han misliker den lange turen.

Togturen mellom de to byene tar drøye seks og en halv time, mens reisen tar en knapp time med fly.

- Vi får se hvordan dette ender fremover, sier han som et humoristisk stikk til kjæresten, og legger til:

- Enten får jeg flytte til Oslo, eller så må vi holde på med dette toget. Det er forferdelig å bruke så mye tid på det, forteller han.

- Kanskje du skal flytte, da, svarer Lunde med glimt i øyet.

- Vi er sammen hele tiden

Sæterdøl forteller også at han og kjæresten tilbringer mye tid sammen, selv om de kan bli grundig lei av hverandre dersom de er for mye sammen.

- Jeg bor så å si med Martine nå, vi er sammen hele tiden. I et forhold er det greit med en liten pause også, slik at jeg kan reise hjem til Bergen og være med venner og familie, sier den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren, og legger til:

- Det er viktig å føle på det savnet i et forhold, hvis vi er oppå hverandre hele tiden, klikker det jo for oss.

Kjæresteparet traff hverandre under innspillingen av den niende sesongen av reality-serien «Paradise Hotel» i 2017, og ble raskt et par etter at kameraene var slått av. I programmet stakk Martine Lunde av med seieren da hun slapp kula foran øynene på partneren Kevin André Gustavsson.

KONKURRENTER: Kjæresteparet kjent fra «Paradise Hotel» skal være med i høstens sesong av «Skal vi Danse». De sier at de gleder seg, men Aleksander avslører at han også er litt bekymret. Reporter: Kine Falch / Video: Mia Langås Flåta Vis mer

Ble overrasket på direkten

Mye har skjedd siden den gang, og det har vært en svært aktiv høst for det unge paret. Lunde kom helt til semifinalen i årets sesong av «Skal vi danse», og det ble en ekstra tårevåt kveld for 22-åringen.

22-åringen ble nemlig overrasket av kjæresten på direkten, som hun da ikke hadde sett på over en måned.

Sæterstøl røk ut av «Skal vi danse» før kjæresten, og reiste direkte til hjembyen Bergen. Lunde var derimot i Oslo, og turtelduene fikk dermed ikke sett hverandre på lang tid.

Jeg fikk helt sjokk. Jeg hadde virkelig ikke forventet det. Jeg var jo nesten litt irritert på han fordi han ikke hadde kommet tilbake til Oslo ennå. Vi har vært lenge fra hverandre, og jeg har savnet ham ekstremt mye, sa Lunde til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Har gått opp i vekt under «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer