Isabel Raad:

- Reiser for å være med den jeg elsker

Influenseren reiser nok en gang til utlandet under pandemien.

REISER IGJEN: Isabel Raad skriver på Instagram tirsdag at hun nok en gang drar til utlandet under pandemien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
REISER IGJEN: Isabel Raad skriver på Instagram tirsdag at hun nok en gang drar til utlandet under pandemien. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det stormet heftig rundt influenser Isabel Raad (26) da hun på tampen av 2020 valgte å reise til Dubai - midt i pandemien. Kritikken lot ikke vente på seg, særlig fordi UD fraråder alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land.

Nå har Raad nok en gang valgt å reise til utlandet. I flere oppdateringer på Instagram Story tirsdag skriver 26-åringen at hun har satt seg på et fly ut av Norge.

«Jeg setter vanvittig stor pris på alle dere fantastisk fine mennesker som følger meg og ikke minst som aktivt engasjerer seg i mine sosiale medier. Derfor ønsker jeg ikke å lyve/skjule noe som helst for dere, og jeg ønsker alltid å være det beste forbildet jeg kan være ut ifra mine forutsetninger», skriver Raad.

Hun fortsetter:

«Denne pandemien er en situasjon ingen kunne forutse hvordan de ville takle og alle takler det ulikt. Uten videre bortforklaringer har jeg bestemt at jeg reiser bort for å være med den jeg elsker i en periode».

TREKKE SEG: Isabel Raad vil trekke seg etter første etappe av «71 grader nord - norges tøffeste kjendis» Vis mer

Med kjæresten

Tidligere i år viste Raad fram sin nye flamme - britiske Jack Beaumont - i sosiale medier. De var på ferie i Dubai sammen, og Raad delte en rekke oppdateringer fra reisen.

«Ettersom vi ikke slipper noen inn i Norge nå og ingen aner hvor lenge det vil vare, velger jeg å reise ut for å være med kjæresten min på ubestemt tid», skriver Raad videre på Instagram tirsdag.

Hun avslutter med å understreke at hun vil følge alle smitteverntiltak underveis på turen. Det er uvisst hvor Raads destinasjon er.

PÅ REISEFOT: Isabel Raad la ut denne teksten på Instagram tirsdag. Foto: Skjermdump
PÅ REISEFOT: Isabel Raad la ut denne teksten på Instagram tirsdag. Foto: Skjermdump Vis mer

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Isabel Raad til denne saken, foreløpig uten å lykkes.

Da influenseren kom tilbake til Norge i slutten av januar etter et fire uker langt opphold i Dubai, fikk hun krass kritikk - noe hun uttalte seg om i en snutt på Instagram Story etter hjemkomsten.

Da sa Raad at hun forstår at folk reagerer på at man reiser utenlands, og at hun tar til seg kritikken - som blant annet kom fra andre influensere. 26-åringen reagerte likevel på at andre kan reise rundt i Norge med fly uten å få kritikk.

Det er for ordens skyld også anbefalt å unngå unødvendige reiser innad i Norge.

NY SERIE: Isabel Raad er klar med splitter ny serie. Og med serien, lover hun å vise frem alle sider av seg selv. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Flere som reiser

Isabel Raad er imidlertid ikke den eneste influenseren som har trosset reiserådene det siste året. Tidligere i mars føyet Julia Nyland (28) seg inn i rekken.

Hun var blant Norges første, store bloggere, og lever i dag av Instagram og blogg. Nyland skrev på bloggen at hun i slutten av måneden reiser til Marbella, der hun skal oppholde seg på ubestemt tid.

Til Se og Hør forklarte hun at billetten ble bestilt for en stund siden, og at den bare går én vei.

- Det er ikke sånn at jeg kommer tilbake om ei uke. Jeg skal være der over en lengre periode, i stedet for å sitte her i Oslo og bli deprimert. Selv om det ikke anses som en stengt nødvendig reise, er det riktig for meg, sa 28-åringen.

Nyland sa også at hun er klar over at hun ikke er den eneste som blir mentalt nedbrutt av strenge tiltak.

DATE: Da vi møtte Isabel Raad før hun dro på innspilling av «71 grader nord», lurte vi på to ting: Hvilke krav hadde hun for å bli med og hvordan går det med datingen hennes? Reporter: Martine Johansen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Influenseren har tilgang på en leilighet i Marbella, og vil bruke tida der til å jobbe og studere. Hun tar en bachelor i bærekraftig logistikk og sirkulær økonomi.

I et innlegg på bloggen 28. mars, skrev Nyland at hun reiser til Spania 31. mars.

LES OGSÅ: - Må være en aprilsnarr

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer