Iselin Guttormsen:

Reiser alene: - Vært ti tøffe måneder

Iselin Guttormsen pakket kofferten og dro på ferie alene.

FERIE: Influenser og sexolog Iselin Guttormsen har tatt turen til varmere strøk for litt alenetid. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FERIE: Influenser og sexolog Iselin Guttormsen har tatt turen til varmere strøk for litt alenetid. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Podkaster og sexolog Iselin Guttormsen (35) kunne i fjor røpe at hun og samboeren Tom Sørensen hadde gått hver til sitt. Sammen har de to døtre.

I februar avslørte 35-åringen at hun hadde kjøpt seg bolig i Åros i Asker kommune, like i nærheten av der hun har bodd sammen med ekskjæresten. Huset er imidlertid ikke ferdig ennå, og mens det ferdigstilles har Guttormsen levd i en koffert.

- At huset ikke har vært klart har vært stressende. Det er ikke ønskelig å bo annenhver uke i huset til eksen, innrømmer Guttormsen til Se og Hør, og forklarer at frem til huset er klart bytter hun og Sørensen på å bo i parets tidligere hjem når de har barna.

- Litt overveldende

Nå har imidlertid 35-åringen pakket sommerkjolene og reist til sydligere strøk for litt alenetid.

- Det har vært ti tøffe måneder. Det har rett og slett skjedd så mye med samlivsbrudd, hus og jobb. Jeg er også en profil som vil hjelpe andre i krise om det er venner, familie eller følgere. Det har blitt litt overveldende både privat og alle som tar kontakt.

Derfor bestemte Guttormsen seg for å reise på ferie helt alene, men akkurat hvor hun har tatt turen vil hun imidlertid holde for seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer