<strong>REINE-FEIL:</strong> Espen Eckbo og Kristian Ødegård fikk seg en uventet overraskelse under innspillingen av sin nye julekalender «Nissene over skog og hei», da reinsdyret de brukte felte hornene sine. Nå må de vente til høsten med å spille inn de siste sc Foto: Stella Pictures
REINE-FEIL: Espen Eckbo og Kristian Ødegård fikk seg en uventet overraskelse under innspillingen av sin nye julekalender «Nissene over skog og hei», da reinsdyret de brukte felte hornene sine. Nå må de vente til høsten med å spille inn de siste sc Foto: Stella Pictures Vis mer

Reinsdyrtabbe kostet TVNorge-nissene dyrt

- Ingen av oss hadde hørt at noe sånt kan skje, sier Espen Eckbo.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Espen Eckbo og Kristian Ødegård nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Espen Eckbo og Kristian Ødegård legger ikke skjul på at de gleder seg stort til å premieren på sin nye julekalender «Nissene over skog og hei» i desember, ti år etter at «Nissene på låven» tok norske seere med storm.

Men forberedelsene har ikke vært uten utfordringer for komikerduoen. Manglende kunnskap om reinsdyr har nemlig ført til at serien ennå ikke er ferdig innspilt.

- Vi hadde et fantastisk reinsdyr, med flotte horn, som vi brukte i flere scener. Uken etter skulle vi komme tilbake, men fikk beskjed om at reinsdyret hadde mistet hornet. Ingen av oss visste at reinsdyrene feller sine horn om våren og at de bruker et halvt år på å vokse ut igjen.

- Jeg undersøkte om vi kunne feste noen horn i panna på reinsdyret,  men fikk beskjed om at da ville det bli helt spinnvilt. Jeg synes det er rart at vi i 2011 ikke skal få festet på et rensdyr noen horn. I Hollywood hadde de nok klart det. Men vi har ikke noe annet valg enn å filme de siste scenene til høsten, sier duoen til Seher.no.

Comeback for Asbjørn

I den nye serien vil seerne få gjensyn med flere av de mest kjente karakterene fra forrige utgave av nisse-kalenderen, blant annet Espen Ekbos karakterer «Asbjørn» og «Rhino». I tillegg stiller Eckbo opp med to nye karakterer blant de nye fjesene.

- Cirka halvparten er med fra forrige gang, og halvparten er nye. Den gangen gjør vi en løs parodi på «71 grader nord» men vi vil ikke drite ut den serien. Det har vi fått streng beskjed av TVNorge om ikke å gjøre, sier Eckbo og Ødegård og smiler.

Selv om de begge har stortrivdes med å gjenforene realityniisene, tror imidlertid begge at det ikke blir noen ny serie om ti år.

- Om ti år nærmer vi oss jo 50, og da får heller andre gjøre noe. Vi tror ikke det blir noe mer. Det er nok slutt for nissene både på, over og under noe som helst, sier de to til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Giertsen fikk TV-ideen hos psykologen   [obj:media:9772]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer