Rein klar for villmarksreality

Sangstjernen utfordrer villmarkskjæresten, men kan hun bli Norges tøffeste kjendis?

TØFFE TRINE: Artist Trine Rein kan få sjansen til å utfordre villmarkskongen og samboeren Lars Monsen, hvis «71 grader nord» kårer henne til Norges tøffeste kjendis. Her er hun avbildet på en førpremiere våren 2009.  Foto: Stella Pictures
TØFFE TRINE: Artist Trine Rein kan få sjansen til å utfordre villmarkskongen og samboeren Lars Monsen, hvis «71 grader nord» kårer henne til Norges tøffeste kjendis. Her er hun avbildet på en førpremiere våren 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske artisten Trine Rein (40) har fått en smakebit på villmarkslivet etter at hun ble sammen med villmarkskongen Lars Monsen (48).

Hun hjalp blant annet til med praktiske ting da samboeren deltok i det tøffe, tusen kilometer lange Finnmarksløpet i fjor vinter. Og nå får hun, etter det Se og Hør kjenner til, sjansen til å utfordre hardhaussamboeren sin.

I september starter nemlig jakten på Norges tøffeste kjendis når innspillingen av TVNorge-suksessen «71 grader nord» begynner. Og Trine Rein er blant navnene som avsløres i Se og Hør Weekend denne uken, over sannsynlige deltagere i årets kjendisutgave av programmet.

Men 40-åringen kan nok få hard konkurranse fra tidligere proffsyklist Anita Valen eller tidligere langrennsløper Hilde Gjermundshaug Pedersen, som også nevnes som deltagere.

Ifølge Se og Hør vil programleder Tom Stiansen (41) få selskap av den tidligere fotballstjernen Stig Inge Bjørnebye (41), som Stiansen skal lede den tøffe konkurransen sammen med.

- Vi kan ikke kommentere deltagerlisten nå. Første avreisedag er mandag 5. september, sier TVNorges informasjonssjef Vivi R. Trøsvik til Se og Hør.

Lurer du på hvilke andre kjendiser som sannsynligvis vil dukke opp på skjermen i neste sesong av «71 grader nord»? Da er det bare å slå opp i Se og Hør Weekend som er i salg nå...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg etter 21 år  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer