Rein Alexander med ny kvinne like etter bruddet

- Vi er på date, forteller artisten til Seoghør.no.

KOSTE SEG: Rein Alexander og daten Charlotte Larsen hadde en hyggelig kveld sammen på et kjendisspekket Showcase på Wallmans Oslo. Foto: Espen Solli/Se og Hør
KOSTE SEG: Rein Alexander og daten Charlotte Larsen hadde en hyggelig kveld sammen på et kjendisspekket Showcase på Wallmans Oslo. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag kom nyheten om at Rein Alexander (43) hadde brutt med kjæresten Siw Hege Arntsen (30). Paret forlovet seg i 2012.

- Jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre. Bruddet er udramatisk og vi skilte lag som venner, fortalte Rein Alexander til Se og Hør.

Onsdag dukket musikeren opp med en ny kvinne ved sin side under et arrangement i regi av Best Company og Wallmans i Oslo.

- Dette er en venninne av meg. Vi har møttes noen ganger i sosiale lag, forteller Rein Alexander om den søte blondinen, som heter Charlotte Larsen, til Seoghør.no.

- Er det noen sjanse for at dere blir mer enn bare venner?

- Det får du ikke lov til å spekulere i, sier Rein med et smil, og legger til:

- Vi er på date, da.

Sangeren og daten gledet seg til en helaften med topp underholdning.

Det var artistformidlingsbyrået Best Company og Norges største dinnershowrestaurant Wallmans Oslo som arrangerte en helspekket aften med musikk og underholdning fra mange kjente fjes.

- Jeg har skyhøye forventninger til kvelden. Jeg er i stallen sammen med kremen av norsk kultur, strålte Rein Alexander.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer