Rein Alexander med ny kvinne like etter bruddet

- Vi er på date, forteller artisten til Seoghør.no.

KOSTE SEG: Rein Alexander og daten Charlotte Larsen hadde en hyggelig kveld sammen på et kjendisspekket Showcase på Wallmans Oslo. Foto: Espen Solli/Se og Hør
KOSTE SEG: Rein Alexander og daten Charlotte Larsen hadde en hyggelig kveld sammen på et kjendisspekket Showcase på Wallmans Oslo. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Tirsdag kom nyheten om at Rein Alexander (43) hadde brutt med kjæresten Siw Hege Arntsen (30). Paret forlovet seg i 2012.

- Jeg kan bekrefte at vi har gått fra hverandre. Bruddet er udramatisk og vi skilte lag som venner, fortalte Rein Alexander til Se og Hør.

Onsdag dukket musikeren opp med en ny kvinne ved sin side under et arrangement i regi av Best Company og Wallmans i Oslo.

SLUTT: Rein Alexander og forloveden Siw Hege Arntsen avlyste nylig bryllupsplanene. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SLUTT: Rein Alexander og forloveden Siw Hege Arntsen avlyste nylig bryllupsplanene. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- Dette er en venninne av meg. Vi har møttes noen ganger i sosiale lag, forteller Rein Alexander om den søte blondinen, som heter Charlotte Larsen, til Seoghør.no.

- Er det noen sjanse for at dere blir mer enn bare venner?

- Det får du ikke lov til å spekulere i, sier Rein med et smil, og legger til:

- Vi er på date, da.

Sangeren og daten gledet seg til en helaften med topp underholdning.

Det var artistformidlingsbyrået Best Company og Norges største dinnershowrestaurant Wallmans Oslo som arrangerte en helspekket aften med musikk og underholdning fra mange kjente fjes.

- Jeg har skyhøye forventninger til kvelden. Jeg er i stallen sammen med kremen av norsk kultur, strålte Rein Alexander.

LES OGSÅ: - Er du på Tinder, Karen-Marie?