- Rehab har gjort henne godt

Skandalestjernen Lindsay Lohan viste frem kroppen i solfylte Miami.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Linday Lohan (27) ser ut til å klare seg ganske så bra etter sitt 90 dager lange opphold på en avvenningsklinikk i sommer.

«The Canyons»-stjernen, som tidligere blant annet har vist seg lettkledd i herrebladet Maxim, er nok fortsatt glad i utelivet, med det virker som at hun har vent seg til en sunnere livsstil de siste månedene.

Denne uken slappet hun av med venner på Shore Club Hotel i Miami i forbindelse med Art Basel, en internasjonal utstilling for samtidskunst.

Der tilbragte hun også tid sammen med superparet Kanye West (36) og Kim Kardashian (33), meddelte hun på hjemmesiden sin.

FORNØYD: Lindsay delte også flere bilder av seg selv på sin Instagram- og Twitter-konto. «Tid for å svømme. Jeg elsker solskinnet», skrev hun til dette bildet. Foto: Stella Pictures
FORNØYD: Lindsay delte også flere bilder av seg selv på sin Instagram- og Twitter-konto. «Tid for å svømme. Jeg elsker solskinnet», skrev hun til dette bildet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Selv om 27-åringen riktignok ble fotografert med en sigarett i hånden, viste hun frem en slank og mer trent figur i flere forskjellige badedrakter mens hun nøt varmen i Florida.

Nettstedet TMZ lar seg begeistre av de nye bildene av «Freaky Friday»-skuespilleren.

- Rehab gjør kroppen godt... i hvert fall for Lindsay Lohan, som spente på seg en badedrakt og viste frem sin 27 år gamle fysikk i Miami, skrives det på nettsiden.

Lindsay selv delte også flere bilder fra Miami-oppholdet på sine Instagram og Twitter-kontoer, og virket fornøyd med å få ladet batteriene i solskinnet.

«Takk for litt fred og ro», twitret hun om hotellet hun bodde på, før hun postet et bilde der hun tilsynelatende mediterer ved bassengkanten.

LES OGSÅ: Gjør som «Fotballfrue»