Regnvåt åpning av Cannes-festivalen

Kjendisene måtte bruke paraplyen på rød løper. Se stor bildespesial!

ÅPNINGSFEST: «The Great Gatsby»-kollegene Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan og Tobey Maguire ankom rød løper i Cannes sammen onsdag kveld. Foto: All Over Press
ÅPNINGSFEST: «The Great Gatsby»-kollegene Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan og Tobey Maguire ankom rød løper i Cannes sammen onsdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildene fra åpningsfesten nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld var det duket for åpningen av den tradisjonsrike Cannes film festival i Frankrike - som i år arrangeres for 66. gang.

På plakaten åpningskvelden står den Baz Luhrman-regisserte versjonen av klassikeren «The Great Gatsby», som har storheter som Leonardo DiCaprio (38), Carey Mulligan (27) og Tobey Maguire (37) i hovedrollene.

I juryen sitter årets Oscar-vinner Christoph Waltz (56), Bollywood-skuespiller Vidya Balan (35), den franske skuespilleren Daniel Auteuil (63), Hollywood-stjerna Nicole Kidman (45) og de dyktige filmregissørene Steven Spielberg (66) og Ang Lee (58).

Dermed var det duket for en celeber kveld - og kjendiser fra alle verdens hjørner hadde funnet veien til den etter hvert så våte røde løperen i filmbyen Cannes.

Regnet høljet nemlig ned, og flere av de celebre gjestene måtte ta paraplyen fatt.

En av disse var skuespillerkjekkasen DiCaprio, som ankom rød løper med «The Great Gatsby»-kollegene.

Det har den siste tiden svirret rykter om at den ettertraktede ungkaren har invitert den britiske modellen Cara Delevingne (20) - og hip hop-babe Rita Ora (22) - som date til Cannes-festivalen.

Det så ut til at unge Delevingne hadde takket ja til DiCaprios invitasjon, men dukket riktignok opp på den røde løperen en stund etter den 18 år eldre kjekkasen.

Rita Ora ble på sin side fotografert hånd i hånd med den skotske dj'en Calvin Harris (29) i Notting Hill i England tirsdag denne uken, og var ingen steder å se på den røde løperen...

Se bildene fra åpningsfesten nederst i saken!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer