RASENDE: En rasende Kerry Katona gikk onsdag til angrep på regnskapsføreren sin og endte opp i kasjotten.  Foto: All Over Press
RASENDE: En rasende Kerry Katona gikk onsdag til angrep på regnskapsføreren sin og endte opp i kasjotten. Foto: All Over PressVis mer

Regnskapsfører skadd etter overfallet

- Hun kastet kokende te etter meg...

SEHER.NO: Onsdag ble tidligere Atomic Kitten-stjerne Kerry Katona (28) arrestert etter at hun angivelig skal ha gått til angrep på sin regnskapsfører, David McHugh.

Sangerinnen skal ha vært rasende over at formuen hennes nå er brukt opp, og beskyldte McHugh for å være årsaken til at hun er blakk.

I et anfall av raseri og frustrasjon skal den tidligere popstjernen, som lenge har slitt med store narkotikaproblemer, ha både skreket og slått etter McHugh, og ifølge regnskapsføreren skal han ha fått helt sjokk da hun plutselig stormet inn på kontoret hans, skriver The Mirror.

McHugh hevder blant annet at Kerry kastet kokende te etter ham, og at hun beskyldte han for å ha "ødelagt henne økonomisk" og ført til hennes personlige konkurs.

- Døren brast opp og det første hun hylte var "David, hva faen er dette?". Hun skrek og skrek og skrek. Etterhvert ble hun også veldig aggressiv og kastet seg etter meg. Hun grep etter nakken min og kastet kokende te over meg, mens papirene mine fløy over alt, forteller McHugh.

Ifølge regnskapsføreren fikk han store skader av overfallet.

- Jeg har sorte og blå merker på halsen og har fortsatt vondt. Politiet ville at jeg skulle dra på sykehus, men jeg bestemte meg for å ikke gjøre det, sier han.

Kerrys ektemann Mark, som tidligere har vært god venn med McHugh, skal ha sendt regnskapsføreren en tekstmelding hvor han ba om unnskyldning på konas vegne etter overfallet.

- Han sendte meg en SMS og spute om vi kunne være venner og ordne opp i dette. Men jeg har ingen intensjoner om å ordne opp. Jeg er ikke interessert, jeg skal bryte all kontakt med henne. Vi har vel egentlig aldri hatt et spesielt godt forhold, sier han.

Ifølge kilder skal Kerry ha virket helt knust da hun ble hentet av politiet onsdag.

- Hun gråt ukontrollert og ville at Mark skulle være sammen med henne under intervjuet med politiet. De sa imidlertid at han var et vitne og at han derfor ikke kunne være med. Det gjorde henne enda mer lei seg, sier et øyenvitne.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Bruker barnebidraget på kokain