JAKTER MANN: Sølvi J. Heggdal, Aina Larsen, Grete Nordengen og Ann Maygret Bartnes kjemper alle om hjertet til TV-bonden Calle Breen i "Jakten på kjærligheten" Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
JAKTER MANN: Sølvi J. Heggdal, Aina Larsen, Grete Nordengen og Ann Maygret Bartnes kjemper alle om hjertet til TV-bonden Calle Breen i "Jakten på kjærligheten" Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

- Regner med at folk reagerer

"Jakten"-frier venter seg sms-storm.

SEHER.NO: Mandag ble det sendt nok en episode av det populære TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten", der fire TV-bøndene leter etter den perfekte partneren i sine liv.

Denne uka flyttet de gjenstående frierne inn på gårdene til bøndene Clas Kvisler, Kristian Akervold, Calle Breen og Jan Erik Kjær. Én av Calles friere, Sølvi J. Heggdal, stilte med et noe dristig klesvalg, og selv føler hun seg sikker på at folk vil reagere.

På kroppen hadde hun nemlig utstyrt seg med et ekte countryantrekk - med et kort dongeriminiskjørt og lange boots, til tross for at hun i episoden uttalte at hun ikke egner seg i miniskjørt.

- Jeg regner med at folk reagerer - fordi jeg kanskje er litt annerledes i den settingen. Jeg skulle tross alt på en gård, og ble kledt opp i countrystil. Produsenten syntes det var artig, og da tenkte jeg bare "skitt au"! forteller Sølvi til Seher.no.

Mandag skrev Seher.no at Molde-kvinnen etter å ha blitt vist på TV en periode, nå opplever at hun selv blir omsvermet av friere.

- Jeg får mange meldinger, ja. Kvinnene pleier oftest å "heie" på meg ved å si at de tror at jeg ender opp med Calle, mens mannfolkene heller sier "Kvitt deg med den fjotten der" og at "Hvis du ryker ut, så står jeg på døra di". Meldingene tikker inn fra menn over hele landet, sa hun da.

Etter å ha hatt på seg det korte skjørtet kan hun derimot - i hvert fall kanskje - se frem til meldinger av en mer negativ karakter, tror hun selv.

- Jeg får vel bare ta stilling til eventuelle reaksjoner i etterkant hvis de skulle komme, sier den munnrappe "Jakten"-frieren, som innrømmer at hun gjennom programmet fant tonen med TV-bonde Calle Breen.

- Jeg og Calle snakker godt sammen, vi snakker samme språk. Jeg kan vel si at jeg ble betatt, og at jeg trivdes godt i hans selskap, forteller hun til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss 
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

Stem Sølvi inn på Kremtoppen hos SOL.no

LES OGSÅ: - Tøffere psykisk enn jeg trodde