Regissøren bønnfalt syltynne Natalie om å spise

Aranofsky innrømmer at han ble skrekkslagen da han så hvor mye «Black Swan»-stjernen hadde tatt av seg.

SKREKKSLAGEN: Regissør Darren Aronofsky ble skrekkslagen da han så hvor mye Natalie Portman hadde tatt av seg. Han bønnfalt henne om å spise mer. Foto: All Over Press
SKREKKSLAGEN: Regissør Darren Aronofsky ble skrekkslagen da han så hvor mye Natalie Portman hadde tatt av seg. Han bønnfalt henne om å spise mer. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Under innspillingen av «Black Swan» raste skuespilleren Natalie Portman (29) ned i vekt. Hun tok av seg ti kilo på kort tid - dette vakte naturligvis oppsikt på filmsettet.

Regissøren Darren Aronofsky ble så bekymret over Portmans vekt-tap at han bønnfalt henne om å spise mer. Han fylte også opp kjøleskapet hennes med mat.

Portman begynte balletttreningen flere måneder i forkant av innspillingene. I filmen spiller hun en ballerina, og hun strebet etter å få en dansers tynne kroppsform.

Aranofsky innrømmer at han ble skrekkslagen da han så hvor mye Portman hadde tatt av seg.

- Portman tok rollen sin veldig seriøst. Disse danserne, de er ofte veldig, veldig tynne. På et tidspunkt så jeg på ryggen hennes, og hun var bare så tynn. Jeg sa «Natalie, nå må du spise». Jeg passet på at hun hadde masse mat i traileren sin, sier Aranofsky til ContactMusic.


29-åringen selv var glad når hun endelig kunne droppe dietten etter at filmen var ferdig innspilt.

- Dagen etter vi var ferdige, tenkte jeg bare «pasta, pasta, pasta!». Jeg sluttet å trene umiddelbart. Jeg var veldig klar for å forlate ballett-livet. Jeg ba om at det ikke kom til å bli noen etterinnspillinger, fordi jeg tror ikke jeg hadde fått på meg kostymet igjen, sier Portman.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er hennes nye kjæreste