- Regissøren ba meg ta Botox

Musikalstjernen vil ikke bli en typisk «Hollywoodfrue».

SATSER ALT I HOLLYWOOD: Musikalstjernen Lisa Stokke satser alt på et gjennombrudd i den beinharde filmbransjen. Men hun vil ikke bli en typisk Hollywoodfrue av den grunn. Foto: Stella Pictures
SATSER ALT I HOLLYWOOD: Musikalstjernen Lisa Stokke satser alt på et gjennombrudd i den beinharde filmbransjen. Men hun vil ikke bli en typisk Hollywoodfrue av den grunn. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Musikalstjernen Lisa Stokke (34) satser nå alt på et gjennombrudd i Hollywood, men hun vil ikke la seg påvirke av kravene om et perfekt utseende.

- Jeg forstår at folk blir revet med og påvirket av kravene til et perfekt utseende, men det er et valg man tar selv. Det gjelder å ha tillit til seg selv, og ta de valgene som føles riktige, sier Lisa Stokke til Dagbladet.

Så mens Hollywoodfruene Tine Schatz, Anna Anka og Monica Hansen ukentlig forteller norske TV-seere hvor viktig det er med penger og et strøkent utseende for å lykkes i Hollywood, mener Lisa at man kan greie seg uten.

- Castingdirektøren Ron Digman, som står bak blant annet «Frasier», anbefalte meg blant annet å ta Botox i ansiktet for å bli mer attraktiv på markedet. For meg er det helt uaktuelt. Jeg tror ikke de som gjør det får flere roller av den grunn.

Stokke har blitt kjent med mange av de store regissørene i Hollywood, og blant annet vært på audition til suksesserien «The Vampire Diaries».

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg blir en dust, jeg!