DØD: David R. Ellis ble funnet død på baderommet på hotellet han bodde på i Sør-Afrika. Foreløpig er ikke dødsårsaken kjent. Ellis ble 60 år. Foto: All Over Press
DØD: David R. Ellis ble funnet død på baderommet på hotellet han bodde på i Sør-Afrika. Foreløpig er ikke dødsårsaken kjent. Ellis ble 60 år. Foto: All Over PressVis mer

Regissør funnet død på hotellrom

David R. Ellis var på jobb i Sør-Afrika.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske filmregissøren David R. Ellis (60) ble mandag denne uken funnet død på sitt hotellrom i Johannesburg i Sør-Afrika, skriver The Sun.

Han var på jobb i den afrikanske storbyen, hvor han jobbet med nyinnspillingen av den japanske filmen «Kite» fra 1998.

Politiet etterforsker nå dødsfallet, og foreløpig er dødsårsaken ikke kjent. Ellis ble sist sett i Johannesburg lørdag kveld, etter å ha spist middag med en bekjent.

- Det har ikke forsvunnet noe fra rommet hans, og det er ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt der. Den amerikanske ambassaden har blitt informert, og de kommer til å ta hånd om detaljene rundt transporten av den avdøde, sier politiets talsmann Lungelo Dlamini, ifølge avisen.

Ellis' mest kjente film er «Snakes on a Plane» fra 2006, hvor skuespiller Samuel L. Jackson (64) hadde hovedrollen. Også i «Kite» hadde Jackson også en rolle, og 64-åringen tvitret denne uken kondolanse til sin gode venn:

«Så trist å høre om David R. Ellis' bortgang! Han var så talentfull, så snill og en virkelig god venn! Han vil bli savnet. Du gikk bort så altfor tidlig!».

Ellis etterlater seg kone og tre barn.LES OGSÅ: Tror Whitney Houston ble myrdet