Michelle Yeoh:

Refses: - Passer bra til pølsefingre

Den ferske SAG Awards-vinneren får oppmerksomhet for mer enn bare seieren.

POMMES FRITES: Michelle Yeohs kjole blir refset på sosiale medier. Foto: REUTERS/Aude Guerrucci/NTB
POMMES FRITES: Michelle Yeohs kjole blir refset på sosiale medier. Foto: REUTERS/Aude Guerrucci/NTB Vis mer
Publisert

Søndag kveld lokal tid var det duket for den storslåtte Screen Actors Guild Awards, bedre kjent som SAG Awards, i Los Angeles. I likhet med Oscar-utdelingen og Golden Globes er dette en av de virkelig store prisutdelingene i Hollywood.

Flere kjendiser møtte opp for å hedre medlemmene i Screen Actors Guild og for å ta imot priser for de ulike produksjonene i 2022. Men det er selvsagt ikke bare prisene som får oppmerksomhet under et slikt arrangement.

OMTALT: Kjolen har fått mye oppmerksomhet. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
OMTALT: Kjolen har fått mye oppmerksomhet. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer

Også antrekkene får en hel del spalteplass. I år er det skuespiller Michelle Yeoh (60) som står for flesteparten av reaksjonene.

Hun møtte opp i en kreasjon fra Schiaparelli - en sort, tettsittende kjole med frynser av gullpaljetter langs fronten.

Alison Brie overrasker Dave Franco før premieren på deres nye fil «Somebody That I Used to Know». Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / Prime Video / Alison Brie via Instagram. Vis mer

Latterliggjøres

60-åringen var nominert, og vant, for sin innsats i filmen «Everything Everywhere All at Once». Under takketalen benyttet hun anledningen til å dedisere prisen til alle unge jenter som likner på henne.

Flere har nå tatt til Twitter for å kommentere kjolen hennes, og også bråket den skal ha laget under takketalen. Frynsene skal visstnok ha kommet for nære mikrofonen og gjort sitt for å skape støy. Page Six er blant mediene som har omtalt saken.

«Elsker Michelle Yeohs pommes frites-kjole, den passer bra til pølsefingre», skriver en person på Twitter.

«Å nei, Michelle Yeohs pommes frites-kjole ødelegger talen hennes», skriver en annen.

- Grusom

Kjolen sammenliknes ikke bare med pommes frites - flere mener også at gulldekoren ser ut som papir fra en makuleringsmaskin.

«Michelle Yeohs kjole må ha vært på salg på Office Depot. Chic måte å gjenbruke makulert papir», skriver en på Twitter.

«Jeg elsker Michelle Yeoh men jeg elsker ikke at det makulerte papiret på kjolen hennes angriper mikrofonen», skriver en annen og sikter til bråket under takketalen.

En tredje SAG Awards tilskuer benytter anledningen til å skrive på sosiale medier at kjolen rett og slett ikke er spesielt fin.

«Så glad på Michelle Yeohs vegne, men det er den styggeste kjolen noensinne».

Yeoh har så langt ikke kommentert kjolekritikken.

Tone Damli gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og dreiet ut om tiden fra «Idol». Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og hør. Vis mer

LES OGSÅ: Ut mot ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer