Kylie Jenner:

Refses for «ekkel» hilsen

Kylie Jenner fyller 25 år, men ikke alle hilsner blir godt mottatt.

BURSDAG: Kylie Jenner fyller 25 år denne uken, og i den anledning har hun blitt gratulert av Joe Francis (i midten). Det har ikke blitt godt mottatt av alle. Foto: Broadimage/REX/NTB
BURSDAG: Kylie Jenner fyller 25 år denne uken, og i den anledning har hun blitt gratulert av Joe Francis (i midten). Det har ikke blitt godt mottatt av alle. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

Lenge før Kourtney Kardashian (43) var i et forhold med Travis Barker (46) og Scott Disick (39), var hun i et kortere forhold med «Girls Gone Wild»-gründer Joe Francis (49).

Av-og-på-forholdet er over for lengst, men det gjorde at sistnevnte ble tilsynelatende godt kjent med resten av Kardashian/Jenner-familien.

Onsdag denne uken fylte yngstesøster Kylie Jenner 25 år, og Francis benyttet derfor anledningen til å hylle realitystjernen.

Det har imidlertid ikke gått helt smertefritt for seg, ifølge Daily Mail.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Bursdagshilsen

Den kontroversielle filmprodusenten tok nemlig til Instagram for å ønske den ferske 25-åringen en fin bursdag. Det gjorde han med en gammelt bilde fra en luksustur på yachten hans i Mexico.

«Gratulerer med dagen, Kylie Jenner! Jeg er så stolt av deg og all din suksess! Det virker som i går at vi feiret 18-årsdagen din», skriver han.

Det flere reagerer på, er imidlertid selve bildet. Der kan det nemlig se ut til at 49-åringen «sjekker ut» Jenners kropp. På bildet er hun kledd i bare bikini.

«Jeg er en manm»

Følgerne var raske med å reagere på bildet, hvor flere påpeker hvor «ekkelt» det er.

«Du hadde ikke et bedre bilde - et hvor du ikke sjekker ut kroppen hennes?» skriver en følger.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien har fått mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det er spesielt én detalj som har skapt reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

«Jeg er en mann. Alle heterofile menn sjekker ut vakre kvinner. Det er derfor jeg er vellykket. Sier du at du hater gud for at han skapte oss slik? Ingen andre heterofile menn er annerledes, ellers ville ikke 'Girls Gone Wild' ha tjent milliarder av kroner», svarer Francis på kommentaren.

Han følger imidlertid opp med:

«Hun er som en søster for meg. Jeg mener det er du som er den ekle. Hvorfor ville du i det hele tatt tenkt det. Jeg har datet søsteren hennes, og jeg har tre søstre selv. Jeg ville aldri hatt sex med søsteren min. Det er ekkelt!!».

På tidspunktet for turen var Kylie Jenner i et forhold med rapperen Tyga.

LES OGSÅ: «Hva har skjedd med barnet ditt?»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer