Kylie Jenner:

Refses for «ekkel» hilsen

Kylie Jenner fyller 25 år, men ikke alle hilsner blir godt mottatt.

BURSDAG: Kylie Jenner fyller 25 år denne uken, og i den anledning har hun blitt gratulert av Joe Francis (i midten). Det har ikke blitt godt mottatt av alle. Foto: Broadimage/REX/NTB
BURSDAG: Kylie Jenner fyller 25 år denne uken, og i den anledning har hun blitt gratulert av Joe Francis (i midten). Det har ikke blitt godt mottatt av alle. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

Lenge før Kourtney Kardashian (43) var i et forhold med Travis Barker (46) og Scott Disick (39), var hun i et kortere forhold med «Girls Gone Wild»-gründer Joe Francis (49).

Av-og-på-forholdet er over for lengst, men det gjorde at sistnevnte ble tilsynelatende godt kjent med resten av Kardashian/Jenner-familien.

Onsdag denne uken fylte yngstesøster Kylie Jenner 25 år, og Francis benyttet derfor anledningen til å hylle realitystjernen.

Det har imidlertid ikke gått helt smertefritt for seg, ifølge Daily Mail.

Bursdagshilsen

Den kontroversielle filmprodusenten tok nemlig til Instagram for å ønske den ferske 25-åringen en fin bursdag. Det gjorde han med en gammelt bilde fra en luksustur på yachten hans i Mexico.

«Gratulerer med dagen, Kylie Jenner! Jeg er så stolt av deg og all din suksess! Det virker som i går at vi feiret 18-årsdagen din», skriver han.

Det flere reagerer på, er imidlertid selve bildet. Der kan det nemlig se ut til at 49-åringen «sjekker ut» Jenners kropp. På bildet er hun kledd i bare bikini.

«Jeg er en manm»

Følgerne var raske med å reagere på bildet, hvor flere påpeker hvor «ekkelt» det er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer