Ben Affleck og Matthew Perry:

Refses for datingforsøk

De kjente skuespillerne får så hatten passer for hvordan de snakker til unge jenter.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert

De to kjente skuespillerne Ben Affleck (48) og Matthew Perry (51) har vært i hardt vær den siste uka. De har begge prøvd å søke lykken på datingappen Raya, som er kjendisenes svar på Tinder.

Affleck matchet med blant andre TikTok-stjerna Nivine Jay (29), som har delt en video om sitt noe spesielle digitale møte med Hollywood-kjekkasen.

Hun trodde først at brukeren hans ikke var ekte, og ba ham derfor sende en video av seg selv for å få identiteten bekreftet. Da viste det seg faktisk å være Ben Affleck, men måten han svarte Jay på vekker nå oppsikt i sosiale medier.

Hun har delt den private videosnutten fra datingappen videre på TikTok, som har gått viralt de siste dagene. Ifølge Page Six har videoen blitt sett over tre millioner ganger.

«Nivine, hvorfor fjernet du matchen vår? Det er meg», sier Affleck i videoen.

Se videoen øverst i saken!

Reagerer

Modell Chrissy Teigen (35) er blant dem som har reagert på «Batman»-skuespillerens svar.

«Jeg er enig i at kjendiser ikke burde lage slike ekle, desperate videoer på Raya», skrev hun på Twitter torsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer