Ben Affleck og Matthew Perry:

Refses for datingforsøk

De kjente skuespillerne får så hatten passer for hvordan de snakker til unge jenter.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert

De to kjente skuespillerne Ben Affleck (48) og Matthew Perry (51) har vært i hardt vær den siste uka. De har begge prøvd å søke lykken på datingappen Raya, som er kjendisenes svar på Tinder.

Affleck matchet med blant andre TikTok-stjerna Nivine Jay (29), som har delt en video om sitt noe spesielle digitale møte med Hollywood-kjekkasen.

Hun trodde først at brukeren hans ikke var ekte, og ba ham derfor sende en video av seg selv for å få identiteten bekreftet. Da viste det seg faktisk å være Ben Affleck, men måten han svarte Jay på vekker nå oppsikt i sosiale medier.

Hun har delt den private videosnutten fra datingappen videre på TikTok, som har gått viralt de siste dagene. Ifølge Page Six har videoen blitt sett over tre millioner ganger.

«Nivine, hvorfor fjernet du matchen vår? Det er meg», sier Affleck i videoen.

Se videoen øverst i saken!

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

Reagerer

Modell Chrissy Teigen (35) er blant dem som har reagert på «Batman»-skuespillerens svar.

«Jeg er enig i at kjendiser ikke burde lage slike ekle, desperate videoer på Raya», skrev hun på Twitter torsdag.

Teigen reagerer også på at Nivine Jay har lekket meldingsutvekslingen hun har hatt med Affleck på datingappen.

- Det er harry å dele private meldinger. Dere har begge gjort noe galt, gratulerer, skriver hun videre.

I ettertid har også TikTok-brukeren Kate Haralson (20) delt av sine erfaringer med kjendismenn på Raya. Hun har delt et opptak av en Facetime-samtale hun hadde med «Friends»-skuespiller Matthew Perry etter at de matchet på den aktuelle appen.

«Leker du alltid så mye med håret ditt?» er blant det skuespilleren spør om i samtalen med 20-åringen, ifølge Page Six.

- Ikke greit

Haralson uttalte seg om saken til kjendisnettstedet tidligere denne uka, og kunne da fortelle at mange har omtalt henne som en mobber etter at hun delte samtalen med Perry i sosiale medier.

- Mange mennesker har sagt at jeg er en mobber og slem som deler dette, og det gjorde at jeg følte meg dårlig. Men samtidig føler jeg at alle disse mennene i Hollywood snakker til unge jenter, og det er noe jeg vil at folk skal være klar over, sa 20-åringen.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Hun fortsatte:

- For å være helt ærlig så er det ikke greit at disse eldre mennene snakker til så unge jenter.

Verken Matthew Perry eller Ben Affleck har uttalt seg om saken.

Førstnevnte er i et forhold med 29 år gamle Molly Hurwitz, som han forlovet seg med i november i fjor. Affleck er for tida singel, men har tidligere vært koblet til skuespiller Ana de Armas (33).

LES OGSÅ: Paris Jackson dater jenter i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer