Tammy Hembrow:

Refses etter nytt bilde

Influenseren er i hardt vær - igjen.

KRITIKK: Tammy Hembrow har nok en gang fått kritikk for å sette en urealistisk standard på kropp etter fødsel. Foto: Skjermdump fra Instagram
KRITIKK: Tammy Hembrow har nok en gang fått kritikk for å sette en urealistisk standard på kropp etter fødsel. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av Australias største treningsinfluensere, Tammy Hembrow (29), er ikke fremmed for å få kjeft i sosiale medier, og følgerne gjør henne støtt og stadig oppmerksom på hva hun burde unngå å dele.

Hembrow fikk sitt tredje barn, dattera Posy, i fjor sommer. Snaue tre uker etter fødsel viste hun fram en relativt trent «mammakropp», noe som ikke falt i god jord hos alle.

Spesielt komiker Celeste Barber (41) gikk hardt ut mot influenseren, som mente at hun sendte ut et farlig signal til nybakte mødre. Hun hevdet at Hembrow skapte et press om å ta på seg treningsklær og vise frem kroppen sin kort tid etter fødsel.

KRITIKK: Tammy Hembrow får kritikk etter denne Tiktok-videoen som har gått viralt. Video: @tammyhembrow Vis mer

I hardt vær

Forrige uke skrev australske News at 29-åringen nok en gang hadde fått kritikk for å vise frem sin veltrente kropp i forbindelse med sin nye treningsapp, ti måneder etter fødselen.

Selv hevdet hun på Instagram at den gode fysikken etter fødselen skyldtes sitt eget trenings- og kostholdsprogram, og at hun bare unnet seg noe godt i helgene.

Det tok ikke lang tid før hun på ny ble anklaget for å fremme en urealistisk standard for nybakte mødre.

«Dette er på ingen måte hat fordi jeg synes du er heit ... men jeg synes at dette er feil melding å sende ut til nye mødre som tror de må se slik ut eller trene med en gang etter fødsel. Kroppen din kommer seg fortsatt mentalt og fysisk», skrev en følger.

«Damer, dette er ikke standarden, føl deg vakker og trygg i din egen kropp», kommenterte en annen.

OVERRASKER: Øyunn Krogh er kjent for å overraske på TV, det gjorde hun også på Gullruten 2023. Video: TV2. Vis mer

Noen gikk også så langt som å anklage Hembrow for å ha lurt følgerne sine.

«Du har enten ligget i kaloriunderskudd (som du sa at du ikke gjorde), tatt den populære vektreduserende medisinen eller fått utført fettsuging», hevdet en tredje følger.

«Dette er virkeligheten»

Til tross for at Hembrow sørget for å påminne følgerne om at hun ikke forventer at mødre skal se ut som henne, slapp hun likevel ikke unna kritikken.

Etter noen heftige dager med anklager fra «alle» kanter, har ikke Hembrow uttalt seg offentlig, men heller tatt til Instagram. Der har hun lagt ut en video hvor hun viser fram «mammakroppen» fra en annen vinkel enn tidligere.

«Etter å ha fått barn er jeg helt overbevist om at en kvinnes kropp er DEN MEKTIGSTE/vakreste tingen på denne jorda», skrev hun til innlegget.

Hembrow har også fått ros for å vise fram kroppen.

«Jeg elsker at du viser alt! La oss være stolte og sunne selv om kroppen vår ikke er den samme», roste en.

«Dette er virkeligheten med å ha en flat mage etter fødsel - løshuden er fortsatt der», skrev en følger.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel» er nybakt mor. Nå deler hun ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

En tredje kommenterte:

«Takk for at du poster ut en så ekte video. Kroppene våre er ikke ment å være perfekte. Omfavn alle strekkmerker og ujevnheter».

LES OGSÅ: - En hyllest til mammakroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer