Teddi Mellencamp:

Refses etter inngrep

40-åringen gjennomgikk nylig et plastisk inngrep.

LØFT: Teddi Mellencamp fikk denne uka et ansiktsløft. Det falt ikke i god jord hos alle. Foto: Broadimage / REX / NTB
LØFT: Teddi Mellencamp fikk denne uka et ansiktsløft. Det falt ikke i god jord hos alle. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De seneste årene har Teddi Mellencamp (40) blitt et godt kjent ansikt for nordmenn. Hun har nemlig vært å se i flere sesonger av realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills».

Der har seerne blant annet fått følge hennes reise mot å bli sunnere, og det er ingen hemmelighet at hun fronter trening, en sunn livsstil og at man skal elske kroppen sin.

Nettopp derfor var det flere som reagerte sterkt da det nylig ble kjent at hun hadde gjennomgått en plastisk operasjon.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Gjorde inngrep

Avsløringen kom fra henne selv, etter at hun tok til Instagram for å fortelle at hun hadde tatt et ansiktsløft - med særlig fokus på halsen.

I innlegget på Instagrams historiefunksjon kommer det frem at hun ønsket å gjennomføre inngrepet som følge av usikkerhet rundt ansiktet i profil. I innlegget delte hun også bilder fra rett etter operasjonen, samtidig som hun forsikret følgerne sine om at hun har det bra.

INNGREP: Realitystjernen fikk nylig gjennomført et skjønnhetsinngrep. Det falt ikke i god jord hos alle. Foto: Skjermdump Instagram
INNGREP: Realitystjernen fikk nylig gjennomført et skjønnhetsinngrep. Det falt ikke i god jord hos alle. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Det var det imidlertid flere som reagerte på. I en privat melding til realitystjernen, skriver nemlig en følger:

«Du er en offentlig person som prøver å hjelpe kvinner med å gå ned i vekt, og likevel tar du et ansiktsløft for å minne de av oss som trenger en, som ikke har råd til det, om hvor stygge vi er. Takk».

Svarer på kritikken

Etter å ha gått ned 36 kilo, opprettet Mellencamp ansvarlighetsprogrammet All In, som ble møtt med kritikk på grunn av det restriktive kostholdet. Hun oppfordrer nemlig brukerne til å spise kun 500 kalorier per dag.

Det tok imidlertid ikke lang tid før 40-åringen så seg nødt til å svare på kritikken.

SVARER: Det tok ikke lang tid før Mellencamp svarte på kritikken etter inngrepet. Foto: Skjermdump / Instagram
SVARER: Det tok ikke lang tid før Mellencamp svarte på kritikken etter inngrepet. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

«Jeg er transparent med reisen min. Foretrekker du at jeg lyver og later som den løse huden på nakken min forsvant? Det er ikke sånn jeg er. Hvis du bare vil følge folk som viser seg gjennom en filtrert versjon av seg selv, så er ikke jeg personen du skal følge».

OPERERES PÅ TV: I «Ex and the City» følger vi realityprofiler i deres daglige liv, og vi får bli med Caroline Nitter når hun skal ta et kosmetisk inngrep. Hun er forberedt på å få hat. Video: Rød Løper Vis mer

Realityprofilen spør også følgerne sine om de foretrekker at hun er ærlig, fremfor å late som hun ikke har gjort noe med utseendet.

LES OGSÅ: Nytt inngrep - kritiseres av norsk ekspert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer