Teddi Mellencamp:

Refses etter inngrep

40-åringen gjennomgikk nylig et plastisk inngrep.

LØFT: Teddi Mellencamp fikk denne uka et ansiktsløft. Det falt ikke i god jord hos alle. Foto: Broadimage / REX / NTB
LØFT: Teddi Mellencamp fikk denne uka et ansiktsløft. Det falt ikke i god jord hos alle. Foto: Broadimage / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De seneste årene har Teddi Mellencamp (40) blitt et godt kjent ansikt for nordmenn. Hun har nemlig vært å se i flere sesonger av realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills».

Der har seerne blant annet fått følge hennes reise mot å bli sunnere, og det er ingen hemmelighet at hun fronter trening, en sunn livsstil og at man skal elske kroppen sin.

Nettopp derfor var det flere som reagerte sterkt da det nylig ble kjent at hun hadde gjennomgått en plastisk operasjon.

Gjorde inngrep

Avsløringen kom fra henne selv, etter at hun tok til Instagram for å fortelle at hun hadde tatt et ansiktsløft - med særlig fokus på halsen.

I innlegget på Instagrams historiefunksjon kommer det frem at hun ønsket å gjennomføre inngrepet som følge av usikkerhet rundt ansiktet i profil. I innlegget delte hun også bilder fra rett etter operasjonen, samtidig som hun forsikret følgerne sine om at hun har det bra.

Det var det imidlertid flere som reagerte på. I en privat melding til realitystjernen, skriver nemlig en følger:

«Du er en offentlig person som prøver å hjelpe kvinner med å gå ned i vekt, og likevel tar du et ansiktsløft for å minne de av oss som trenger en, som ikke har råd til det, om hvor stygge vi er. Takk».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.