Kjendiser på utenlandsferie:

Refses etter dette: - Hva fader?

Reality-profilene Melina Johnsen og Jamilla Wais forteller om krass feriekritikk. Selv gir de blaffen.

PÅ FERIE: Realitydeltakerne Melina Johnsen og Jamilla Brooke Wais er to av mange kjente fjes som har dratt til utlandet den siste tida - og det får de kritikk for i sosiale medier. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
PÅ FERIE: Realitydeltakerne Melina Johnsen og Jamilla Brooke Wais er to av mange kjente fjes som har dratt til utlandet den siste tida - og det får de kritikk for i sosiale medier. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli åpnet norske myndigheter opp for reiser til en rekke land i Europa, noe som betyr at nordmenn fritt kan reise til feriefavoritter som Hellas, Frankrike og Italia.

De fleste nordmenn har gått for norgesferie i år, men for mange frister det nok med kritthvite strender og paraplydrinker, i takt med at grensene smått har blitt åpnet igjen.

Se og Hør har tidligere skrevet om at flere kjendiser valgte å reise ut av landet da grensene åpnet for noen uker siden, og ettersom ukene har gått, har stadig flere kjente fjes latt seg friste av sommerferie i utlandet.

Mange mener imidlertid at nordmenn bør holde seg hjemme på grunn av pandemien - og «sydenskam» har blitt et omdiskutert begrep den siste tida.

«Ex on The Beach»-profilen Melina Johnsen (24) er blant dem som har fått passet påskrevet i sosiale medier for å ha reist til utlandet.

Hun befinner seg for tida i Dubai - et land som myndighetene fraråder nordmenn å reise til, med mindre reisen er «strengt nødvendig». Det betyr derimot ikke at det er forbudt å reise til landet.

- Det var veldig spontant, og jeg angrer ikke. Jeg storkoser meg, sier Johnsen til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer