Jared Kushner:

Refses: - Ekkelt nettroll

Den politiske rådgiveren raser mot supermodellen.

HETSES: Supermodellen får kjeft av den tidligere president-rådgiveren. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / NTB
HETSES: Supermodellen får kjeft av den tidligere president-rådgiveren. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske modellen Chrissy Teigen (36) er godt kjent for å være svært frittalende i sine sosiale medie-kanaler, og kanskje spesielt i sin omtale av den tidligere presidentens datter Ivanka Trump (40).

Nylig mottok hun imidlertid refs fra Trumps ektefelle Jared Kushner (41), som slo hardt ned på modellens uttalelser. Det kom frem i et nytt radiointervju, ifølge blant annet Independent.

Hetses

Forrige fredag dukket nemlig Kushner opp i The Hugh Hewitt Show med den konservative radioverten Hugh Hewitts. Her berømmet han blant annet sin kone Ivanka for å «styrke kvinner» og «hjelpe folk med å finne balanse i livene deres» som forretningskvinne.

- ET PROBLEM: En video av Ivanka Trump fra helgas G20-møte får internett til å koke. Dagbladets kommentator Morten Strand forklarer årsaken til problemet. Video: Instagram / elysee Vis mer

Kushner fortalte videre at offentlighetens oppfatning av kona endret seg da hun begynte å jobbe for far Donald Trump (76).

- Og så ga hun i utgangspunktet opp selve forretningsdelen og gikk bare for å følge oppdraget sitt, og de samme menneskene som roste henne for det begynte å angripe henne, ofte ondskapsfullt og veldig grusomt, sa 41-åringen under radioprogrammet.

Til tross for at kritikken haglet mot Trump, skal hun ifølge Kushner «alltid holdt seg elegant», noe han roste henne for.

- Det gjorde henne vondt når folk var så ekle, folk som Chrissy Teigen som var et ekkelt nett-troll som bare sa de mest forferdelige, forferdelige tingene om henne, og jeg fikk se det, fortalte Kushner videre.

ETTERFORSKNING: Amerikanske myndigheter skal angivelig ta en titt på på konsulentutbetalinger som kan ha gått til presidentens eldste datter, Ivanka Trump. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Han la til at 40-åringen som regel bare børstet det av seg, selv om han tror at flere av kommentarene skal ha såret henne.

I skrivende stund har ikke Chrissy Teigen svart på kritikken.

- Har fått nok

Som tidligere nevnt, har Teigen delt åpenhjertig om både Ivanka Trump og farens presidentskap på sosiale medier.

I 2019 kritiserte 36-åringen Ivanka for å ha vist en «fullstendig mangel på empati» i forbindelse med Trump-administrasjonens barneseparasjonspolitikk, gitt at Ivanka er mor selv.

Et år senere var også tobarnsmoren klar i sin tale i forbindelse med et sponset innlegg på Trumps Twitter-konto.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Bildet viste 40-åringen som holdt en boks med GOYA-bønner, etter at det ble kjent at varemerket støttet Donald Trumps valgkampanje.

«Har fått nok med alle som NOENSINNE forsvarer denne kvinnen eller setter henne som den 'tilregnelige' i denne familien», tvitret blant annet Teigen i respons.

LES OGSÅ: - Fått mye kritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer