January Jones:

Refses: - Du virker desperat

Følgerne er ikke veldig imponerte over stjernens seneste Instagram-oppdatering.

KJOLESLAKT: En følger mener January Jones ser latterlig ut. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB
KJOLESLAKT: En følger mener January Jones ser latterlig ut. Foto: Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At kjendiser både i Norge og i det store utland vekker oppsikt med hva de velger å kle seg i er intet nytt. Om det er mangelen på klær, hva de er laget av eller anledningen de er brukt i kan ofte være faktorer som trigger.

Nå er det skuespiller January Jones (44) som har gått for en noe spesiell bekledning - som ikke har gått ubemerket hen.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien under Video Music Award-utdelingen. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Flere internasjonale medier, deriblant Daily Mail, har omtalt kjolen 44-åringen poserte i søndag, men det er i kommentarfeltet på Instagram det virkelig koker.

I en bildekarusell på sin egen profil delte skuespilleren tre bilder av den omtalte kjolen. Kjolen hadde lange ermer, høy hals og nådde henne til midt på leggen.

Blandingen av lyse og mørke nyanser skapte en illusjonen av at hun hadde på seg en bikini under. Gule og blå sirkler, samt mørkere toner mellom lårene hennes, fikk det også til å se ut som kjolen var gjennomsiktig - noe den absolutt ikke var.

REAGERER: Da Jessica Simpson la ut et reklameinnlegg på Instagram ble kommentarfeltet fylt opp med fans som ytret sin bekymring for skuespillernes velvære. Reporter: Christian Fjermeros / Video: @jessicasimpson/Instagram Vis mer

I Instagram-innlegget har hun spurt sine over én million følgere om de synes hun er altfor kledd opp eller altfor lite pyntet, og i kommentarfeltet hersker uenigheten.

Mens noen skriver at hun absolutt ikke er for kledd opp, mener noen at kjolen er i overkant. Det flest reagere på er imidlertid ikke om hun har kledd seg for anledningen.

«Avatar. Det ser latterlig ut, du virker desperat», skriver en, og sammenlikner 44-åringen med en science fiction-figur.

BABY I BAKSETET: På vei til sykehuset forstår Gabriela Correia (33) at hun ikke rekker frem i tide. Video: Instagram (Gabrielcorreiaw/Deborahghelman). Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Avatar-referansen er det også flere som tar:

«Akkurat i tide for Avatar-lanseringen», påpeker en. Storfilmen «Avatar 2» lanserer 14. desember.

«LOL, hva tenkte du på?», spør en tredje.

En fjerde sammenlikner kjolen med noen av de mildt sagt spesielle antrekkene i «Hunger Games»-filmene.

«Det blir et nei fra meg», konkluderer en femte.

MULTITALENT: Annike Ekina er Tysklands «heiteste» brannkonstabel, men hun er mye mer enn det! Video: Annike Ekina via Instagram, Klaus Fjellro - Rød Løper. Vis mer

Selv om mange rakker ned på Jones' valg av kjole, er designeren bak antrekket, Jean Paul Gaultier, en svært populær mann for tiden.

De spesielle kreasjonene har nemlig blitt båret av en rekke kjente navn, deriblant Kendall Jenner (27), Doja Cat (27) - hvis egentlige navn er Amala Ratna Zandile Dlamini, Dua Lipa (27) og Chloë Bailey (24).

LES OGSÅ: Anklages for retusjeringsblemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer