David Schwimmer:

Refses : - Bitter og sjalu

«Friends»-stjernen får så hatten passer - av apetrener.

SJALU?: Treneren til apen Marcel i «Friends» går nå hardt ut mot David Schwimmer (t.v.), som spilte Ross Geller - eieren av apen. Foto: Nikos Vinieratos/ REX/ NTB
SJALU?: Treneren til apen Marcel i «Friends» går nå hardt ut mot David Schwimmer (t.v.), som spilte Ross Geller - eieren av apen. Foto: Nikos Vinieratos/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den legendariske vennegjengen fra serien «Friends», gikk sin seiersgang på TV fra 1994 til 2004. De seks vennene Ross, Phoebe, Joey, Rachel, Chandler og Monica ble en umiddelbar suksess, og rullet over tv-skjermene verden over til stor glede for millioner av mennesker.

Totalt ble det laget 236 episoder av serien, og trofaste fans husker godt alt fra komiske vitser, hete kyss og spesielle gjesteskuespillere.

Dermed er det nok også mange som husker at karakteren Ross, spilt av David Schwimmer (54), adopterte en ape i første sesong av serien. Apen fikk navnet Marcel, og var med i åtte episoder.

Det innebar at skuespilleren var nødt til å tilbringe mye tid med dyret. Det var han ikke veldig fornøyd med.

AVSLØRER: David Schwimmer og Jennifer Aniston kommer med denne heftige avsløringen under «Friends: The Reunion». Video: HBO Nordic Vis mer

- Gjorde ikke jobben

Da serien hadde sin gjenforeningsepisode denne sommeren, fortalte Schwimmer at å jobbe med en ape var «det verste». 54-åringen var nemlig alt annet enn begeistret over sin hårete motspiller.

- Her er mitt problem. Apen var åpenbart trent. Den skulle gjøre sine ting på det helt perfekte tidspunktet, men det som skjedde var at alle de koordinerte scenene ble ødelagt, fordi apa ikke gjorde jobben sin ordentlig. Da ble vi nødt til å starte forfra, uttalte skuespilleren under gjenforeningen, ifølge BT.

Nå, omlag to måneder senere, er det ingen ringere enn Marcels trener, Mike Morris, som går hardt ut mot stjernen.

LIKTE IKKE APEN: Schwimmer jobbet tett sammen med apen «Marcel», men var ikke helt begeistret for arbeidet med den pelskledde kollegaen. Foto: NTB
LIKTE IKKE APEN: Schwimmer jobbet tett sammen med apen «Marcel», men var ikke helt begeistret for arbeidet med den pelskledde kollegaen. Foto: NTB Vis mer

I et intervju med The Sun er det nemlig ingen tvil om at han er svært misfornøyd med 54-årigens uttalelser.

VONDT: Under innspillingen til en episode av «Friends», snublet skuespiller Matt LeBlanc slik at skulderen hans forsvant ut av ledd. Video: HBO Nordic. Vis mer

Nektet å se «Friends»

Ifølge treneren er nemlig Schwimmer både «sjalu» og «forkastelig». I tillegg hevder treneren at det var Schwimmer selv som ødela scenene, ikke apen - som heter Katie i virkeligheten.

- Schwimmer hadde det greit med alle apene de første par episodene, og var glad for å være det. Men folk lo av apene, og jeg tror han ble sjalu for at det ikke var han som fikk latteren, forteller treneren til tabloidavisa.

Treneren forteller videre at skuespillerens kommentarer ødelegger minnet over den andre apen som spilte Marcel, apen Monkey, som døde av kreft i en alder av 36 år i august i fjor.

- Jeg har aldri sett «Friends» på grunn av Schwimmers kommentarer om apene. Jeg har nektet helt siden han ga et intervju etter at dyrene var skrevet ut av serien, der han sa at de ville bite ham og kaste bæsj på ham, sier han videre, og fortsetter:

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer

- Han så ut til å være litt bitter over at de var der etter det. Og selvsagt likte ikke apene å jobbe med ham etter at han snudde ryggen til dem.

Dette er første gang apetreneren snakker ut etter at apene hans gjestet «Friends» for 25 år siden. Blant annet forteller han nå at gjennom hele karrieren har apen kun hatt et problem med Shwimmer.

David Schwimmer har foreløpig ikke uttalt seg om kritikken.

LES OGSÅ: - Hun har snart termin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer