Noel Gallagher:

Refser prins Harry: - Drittsekk

Det tidligere Oasis-medlemmet har selv en turbulent historie med broren sin. Det får prins Harry svi for.

KRITISK: Noel Gallagher, kjent fra Oasis, holder ikke tilbake hva gjelder kritikk rettet mot prins Harry. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
KRITISK: Noel Gallagher, kjent fra Oasis, holder ikke tilbake hva gjelder kritikk rettet mot prins Harry. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at brødrene Liam (48) og Noel (54) Gallagher, best kjent fra bandet Oasis, er to store kranglefanter. Etter flere turbulente år i bandet satte de et punktum i 2009, etter en heftig krangel mellom brødrene før en konsert.

De britiske brødrene har tidligere fått tydelig frem at de ikke står hverandre særlig nær, snarere tvert imot, og det ser heller ikke ut til at båndet mellom de to artistene vil bli noe tykkere i fremtiden.

Dermed er det lett å trekke en sammenlikning til det britiske kongehuset. Prins Harry (36) og storebror prins William (38) skal nemlig ha hatt et svært kjølig forhold de siste årene, spesielt etter at førstnevnte valgte å trekke seg ut av kongehuset.

Nettopp prinsenes brødreforhold har nå fått Noel Gallagher til å rase i et nytt intervju.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Raser mot Harry

I kjent stil holder ikke 54-åringen tilbake kritikken mot prinsen. Uttalelsene kommer i et intervju med The Sun Exclusive, der han helt tydelig har valgt Williams side i feiden.

- Prins William. Jeg føler den jævla fyrens smerte. Han har en yngre bror som bare prater dritt, som bare er så unødvendig. Jeg liker å tro at jeg selv alltid var en William.

OASIS: Noel og Liam Gallagher har i flere år hatt et kranglete forhold. Nå gir også førstnevnte et stikk i prins Harrys retning, som følge av prinsens kjølige forhold til broren prins William. Her er Oasis-brødrene avbildet i 1996. Foto: PA Photos / NTB
OASIS: Noel og Liam Gallagher har i flere år hatt et kranglete forhold. Nå gir også førstnevnte et stikk i prins Harrys retning, som følge av prinsens kjølige forhold til broren prins William. Her er Oasis-brødrene avbildet i 1996. Foto: PA Photos / NTB Vis mer

Artisten påpeker at han ikke kjenner de britiske prinsebrødrene personlig, men gjør likevel sin personlige mening helt tydelig.

- Prins Harry virker å være et typisk «woke» snøfnugg. Jævla drittsekk.

«Woke» er et engelsk begrep som brukes for å omtale en person som er oppmerksom på etnisk og sosial rettferdighet.

PRINS PHILIP: Prins William og prins Harry går sammen ut av begravelsen til prins Philip Vis mer

- Bare ikke vær respektløs mot familien din, for det er ikke noe poeng, sier han videre, og refererer til det mye omtalte intervjuet hertugparet gjorde med Oprah Winfrey i mars.

Heller ikke hertuginne Meghan (39), eller amerikanere generelt, slipper unna de krasse ordene. Han forklarer nemlig at det er dette som skjer når man involverer seg med amerikanere.

- Jeg gir faen

I september i fjor skapte Gallagher store overskrifter, etter at han innrømmet at han blåste i Storbritannias coronatiltak - spesielt munnbindpåbudet.

I «The Matt Morgan»-podkasten ga han sin ærlige mening om påbudene, ifølge NME.

GÅR HARDT UT: I en video på Instagram går hardangerværing Leif Einar «Lothepus» knallhardt ut mot norske corona-demonstranter. Video: @lothepus. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Hele greia er tull. Det er meningen at du skal bruke dem på varehuset Selfridges, likevel kan du gå på puben og være omringet av alle jævla f*ttene. Skjønner du hva jeg mener? Det er som om det ikke er virus på pubene, men på Selfridges, sier han.

Han fortalte også at han selv hadde tatt kollektivtransport uten munnbind, og at han fikk tilsnakk av en medpassasjer.

- Jeg gir faen. Jeg velger å ikke bruke en, og hvis jeg får viruset, så er det ikke på noen andre. Hvis hver f*tte som bruker munnbind ikke kommer til å få det, og hvis jeg får det, så kommer de ikke til å få det fra meg. Jeg synes det er drittprat, sier han videre.

LES OGSÅ: Vekker harme med munnbind-påstand

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer