Refser dommerne etter danseexit

- Dette var urettferdig, fastslår Skal vi danse-deltageren... Se video!

RØK UT: Einar Gelius og Olga Divakova danset quickstep til Putting On The Ritz i Skal vi danse lørdag. Dommerne likte det ikke, og til slutt måtte presten si takk for seg i Skal vi danse-sirkuset. Foto: NTB Scanpix
RØK UT: Einar Gelius og Olga Divakova danset quickstep til Putting On The Ritz i Skal vi danse lørdag. Dommerne likte det ikke, og til slutt måtte presten si takk for seg i Skal vi danse-sirkuset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Einar Gelius og vakre Olga Divakova nederst i saken!


SEHER.NO: Med sine 20 poeng var det sogneprest i Vålerenga Einar Gelius og hans dansepartner Olga Divakova som måtte ta den tunge veien ut av Skal vi danse lørdag kveld. Lørdag fikk Gelius bare åtte poeng - som er den laveste poengsummen noensinne i Skal vi danse-sammenheng.

Seerne ville heller ikke redde Gelius. Rett over klokken 22 lørdag kveld var det klart at Einar og Olga måtte forlate podiet for denne gang.

- Jeg er utrolig glad for å ha hatt Olga som danselærer, og at vi har klart å komme oss gjennom disse to ukene. Vi går med hevet hode, jeg er veldig stolt, sier Gelius til Seher.no etter lørdagens utstemming.

Skuespiller og konkurransens eldste Anne Marie Ottersen (65) og Glenn Jørgen Sandaker reddet seg såvidt. Einars dansepartner, Olga Divakova, er derimot - tross exiten - fornøyd med hva partneren har prestert på parketten.

- Jeg er veldig stolt av Einar. Den siste uka var jeg veldig streng og lærte ham ekstremt mye. Jeg er kjempefornøyd, jeg, forteller Divakova til Seher.no.

Dommerne hadde lørdag belønnet sognepresten med til sammen rekordlave åtte poeng. Det likte ikke Einar Gelius.

- Jeg synes de var urettferdige mot meg i dag. Jeg hadde forventet at vi fikk litt bedre med poeng denne lørdagen, jeg hadde forventet at vi fikk flere poeng i dag enn forrige lørdag. Jeg mener at vi hadde en bedre innsats nå, og at vi hadde en progresjon. Men det så tydeligvis ikke dommerne. De ville det annerledes.

- Er det noe du selv føler du kunne gjort annerledes?

- Nei, vi har gjort det vi kunne, mener Einar Gelius, som nå skal ta seg litt fri fra alt som heter dans og trening.

- Nå skal jeg ha Gudstjeneste i morgen, da er det søndag vet du. Deretter skal jeg ned på Sørlandet en tur og ta meg litt fri. Jeg må få opp båten og slikt.


I pausen av lørdagens show sa den kjente presten til Seher.no at han ikke brydde seg spesielt om den lave poengfangsten fra dommerpanelet.

- Jeg bryr meg ikke om hva dommerne mener. Jeg er veldig avslappet. Det er helt ok om jeg ryker, sa han da.

Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Fikk et bilde i hodet

Se video med Einar Gelius og vakre Olga Divakova her:[obj:media:8961]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer