Jørgine Funkygine Vasstrand:

Refser dommeren: «En pitteliten fuck you»

Jørgine Vasstrand retter kritikk mot «Skal vi danse»-dommeren etter andreplass i konkurransen.

TAPTE: Etter at Jørgine Massa Vasstrand havnet på 2. plass under årets «Skal vi danse: All stars», valgte hun denne gangen å prate med pressen med det samme. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag var det duket for den store finalen i «Skal vi danse: all stars», der Jørgine «Funkygine» Vasstrand (33) skulle konkurrere mot Cengiz Al (25).

Til slutt var Al som ble utropt til vinner av dansekonkurransen.

Etter sendeslutt tok Vasstrand til Instagram. Både for å takke Al for en for en god konkurranse, men også for å gi en «pitteliten fuck» you til en av dommerne i programmet, Trine Dehli Cleve (62).

VINNER: Cengiz Al er vinner av Skal vi danse all star. Dette sier han etter å ha vunnet finalen lørdag kveld. Vis mer

«Fuck you til Trine»

«Herregud for en opplevelse dette har vært! Jeg angrer virkelig ikke et sekund på at jeg har brukt høsten min på Skal Vi danse og prøvde nok en gang å sette klørne i den stygge pokalen», skriver Vasstrand til en bildekarusell fra «Skal vi danse»-deltakelsen.

Videre retter influenseren en takk til alle som har stemt på henne, samt gratulerer Al og hans dansepartner, Rikke Lund.

«Dere er dødsdyktige og har virkelig skapt magi på parketten! La oss bare være enige om at det ligger litt mer bak enn «litt breaking på ungdomsklubben», så er jeg fornøyd!».

SKREMT: Jørgine Massa Vasstrand deiset rett i bakken under forrige ukes «Skal vi danse» da hun rett og slett ble skikkelig skremt. Video: Rød Løper Vis mer

33-åringen mener imidlertid det er på sin plass å tre av parketten for siste gang «med en liten skandale».

«Så jeg velger å avslutte med en pitteliten fuck you til Trine. Om en jente skal klare å ta seieren på et eller annet tidspunkt burde man muligens sette inn en hoveddommer som lar seg imponere, sjarmere og inspirere like mye av begge kjønn».

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes med å komme i kontakt med Vasstrand.

Til Se og Hør svarer Dehli Cleve følgende på Vasstrands kritikk:

«Jeg ga Jørgine fult fortjent 3 X10 poeng i finalen og bare rosende velfortjente tilbakemeldinger, så hva hun mener med det får stå for hennes egen regning».

I løpet av «Skal vi danse»s 17 år lange historie har seks kvinner stukket av med pokalen. De tidligere kvinnelige vinnerne består av Katrine Moholt, Lene Alexandra Øien, Hanne Sørvaag, Agnete Saba, Adelén Rusillo Steen og Helene Olafsen.

Andreplass for andre gang

Vasstrand har tidligere deltatt i danseprogrammet, den gang i 2019. Da danset hun seg hele veien til finalen. Den gang konkurrerte hun mot Aleksander Hetland (39), og havnet den gang også på andreplass.

Finalen skapte en rekke overskrifter, Vasstrand la nemlig ikke skjul på hva hun følte om at seieren glapp.

EXIT: Nate Kahungu røk ut i kvartfinalen av årets «Skal vi danse: all stars». Vis mer

- Det er ikke noe gøy å tape. Et kjempeantiklimaks, uttalte hun overfor Se og Hør den gang.

Under pressetreff på dansesenteret denne uken, spurte Se og Hør hva influenseren tror om sin egen reaksjon dersom det skulle skje igjen.

- Det er vanskelig å si. Jeg hadde ikke forutsett den reaksjonen jeg hadde sist heller. Men jeg har gjort dette en gang før, jeg har vært gjennom det en gang tidligere. Jeg kommer til å bli veldig skuffet, men kanskje jeg greier å ta meg litt mer sammen enn jeg gjorde forrige gang - kanskje.

LES OGSÅ: Finaleuken glapp: - Skulle filleristet ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer