- Reeses pappa har to koner

Faren til Hollywood-stjernen Reese Witherspoon beskyldes for å ha en kone for mye.

I HARDT VÆR: Reese Witherspoons far John er i hardt vær etter å ha blitt anmeldt av sin kone for bigami. Her er han sammen med sin berømte datter. Foto: All Over Press
I HARDT VÆR: Reese Witherspoons far John er i hardt vær etter å ha blitt anmeldt av sin kone for bigami. Her er han sammen med sin berømte datter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da foreldrene til «Legally Blonde»-skuespilleren Reese Witherspoon (36) separerte seg i 1996, var det tydeligvis ikke etter moren Elizabeths ønske.

Til tross for at de aldri har funnet tilbake til hverandre, hevder hun ifølge MSNBC.com at hun fortsatt er forelsket i Reeses far John Witherspoon, og at de to aldri har blitt formelt skilt.

Derfor kom det som et sjokk på Elizabeth da ektemannen i januar giftet seg på nytt, med en kvinne som heter Tricianne Taylor.

Nå har Elizabeth svart med å anmelde ektemannen for bigami og krever det nye ekteskapet annullert.

Hun hevder også at ektemannen er på vei til å bli dement og at hun frykter hans nye kone vil utnytte ham.

Derfor har hun også bedt retten pålegge Taylor å levere tilbake alle smykker, biler og andre gaver hun har fått etter at hun giftet seg.

- Da jeg snakket med ektemannen min, visste han ikke hvem Tricianne Taylor var, skriver Elizabeth Witherspoon i anmeldelsen, ifølge MSNBC.com.

Reese Witherspoon har foreløpig ikke kommentert saken, men kom i går til retten for å vitne i en lukket høring.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gravid med sitt tredje barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer