LYKKELIG GIFT: For fem år siden giftet Reese Witherspoon seg med CAA-agenten Jim Toth, og i 2012, 13 år etter at hun ble mor for første gang, fikk hun sitt tredje barn. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: For fem år siden giftet Reese Witherspoon seg med CAA-agenten Jim Toth, og i 2012, 13 år etter at hun ble mor for første gang, fikk hun sitt tredje barn. Foto: NTB ScanpixVis mer

Reese Witherspoon synes det er fantastisk å bli 40

I 20-årene var Reese Witherspoon livredd for alt. I dag føler hun seg som en ny person.

SEOGHØR.NO: I mars fyller Hollywood-stjernen Reese Witherspoon 40 år, og mens dette tallet får noen mennesker til å svette, så ser den talentfulle skuespilleren frem til den store dagen.

- Da blir det live-musikk, mat og barn med familie i Nashville. Jeg ville egentlig dra til Machu Picchu, men så tenkte jeg: «Vent litt, jeg gikk på nok fotturer i fjor». Jeg er ferdig med å det for en stund fremover, forteller hun til Harper's Bazaar, ifølge E!News.com.

På det personlige plan bli «Wild»-stjernen glad når hun tenker på hvor mye hun har vokst emosjonelt i årenes løp.

- Jeg er mye åpnere nå. I 20-årene var jeg redd for alt. Jeg visste ikke hva karrieren min var. Jeg visste ikke hvorfor folk likte filmene mine. Jeg var skeptisk til å snakke med folk.

- Jeg var 25 år da «Legally Blond» kom ut, 26 da «Sweet Home Alabama» kom ut og 29 da «Walk the Line» var kom ut. Og jeg var redd. Veldig redd, avslører hun.

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESS: Reese fikk sitt store gjennombrudd i rollen som Elle Woods i komedien "Legally Blond" i 2001. Da var hun 25 år gammel. Foto: M.G.M / BENNETT, TRACY / Album
SUKSESS: Reese fikk sitt store gjennombrudd i rollen som Elle Woods i komedien "Legally Blond" i 2001. Da var hun 25 år gammel. Foto: M.G.M / BENNETT, TRACY / Album Vis mer

Ærligere med årene

I voksen alder har Reese blitt sikrere på seg selv og føler seg mye tryggere som menneske.

- I dag føler jeg meg som en annen person. Det er en fantastisk ting å bli eldre. Du er den du er, og sier det du mener.

Witherspoon har bygd seg opp en imponerende karriere, og i tillegg til å være en av Hollywoods mest attraktive skuespillere, er hun også trebarnsmor, kone, forretningskvinne og produsent.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG BARN: Her er Reese på sparsertur med alle sine tre barn i Los Angeles: Ava, Tennessee og Deacon.  Foto: NTB Scanpix
MOR OG BARN: Her er Reese på sparsertur med alle sine tre barn i Los Angeles: Ava, Tennessee og Deacon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Når den travle blondinen plutselig har litt ledig tid for hånd, kan ektemannen, Tim Toth (45), regne med å finne henne i klesskapet.

- Vet du hva jeg liker å gjøre? Omorganisere bokhyllene og sokkeskuffen. Jim spør meg: «Hva har du drevet med i klesskapet ditt i fire timer?», og jeg svarer typisk «Eh, omorganisert undertøyet mitt», ler hun, ifølge nettstedet.

Reese og Jim har vært kjærester siden 2010, og de giftet seg året etter i Ojai i California. Sammen har de sønnen Tennessee (3).

Fra ekteskapet til skuespillerkollega Ryan Phillippe (41) har hun også barna Ava (16) og Deacon (12).

LES OGSÅ: - Søtere enn dette blir du ikke