FORTSATT VENNER: Reese er fortsatt på bølgelengde med sin far John Draper Witherspoon som er tiltalt for flerkoneri. Foto: ALL OVER PRESS
FORTSATT VENNER: Reese er fortsatt på bølgelengde med sin far John Draper Witherspoon som er tiltalt for flerkoneri. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Reese Witherspoon støtter faren

Han er tiltalt for flerkoneri. Men det plager ikke datteren.

Publisert
SEOGHØR.NO: John (70), faren til Reese Witherspoon (36) ble tidligere denne måneden anmeldt for flerkoneri. Men forholdet mellom faren og skuespillerdatteren er ikke svekket.

Søndag ble de to observert på tur sammen i Santa Monica fjellene, sammen med barna fra Reeses forrige ekteskap, Ava (12) og Deacon (8).

Den gravide stjernens far skal ifølge hans tidligere kone Elizabeth, begynne å bli dement. Han gjennomførte en bryllupserimoni med sin nye kone Patricia Taylor i januar. Nå krever Elizabeth at hun leverer tilbake smykker, biler og andre gaver hun har fått av John, og selvfølgelig slutter å bruke etternavnet Witherspoon.

Elizabeth og John fullførte aldri skilsmissen, og er formelt sett fremdeles gift, selv om de aldri fant veien tilbake til hverandre. Hun har nå søkt om ansvarsrett for ham, fordi hun angivelig fortsatt elsker ham.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Reese Witherspoon ble truffet av en bil  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer