Reese Witherspoon giftet seg lørdag

Reese Witherspoon og Jim Toth sa ja på hennes ranch.

PRIVAT SELSKAP: Reese Witherspoon sa ja til Jim Toth på hennes ranch i California. Paret hadde satt opp to store telt i hagen.  Foto: All Over Press
PRIVAT SELSKAP: Reese Witherspoon sa ja til Jim Toth på hennes ranch i California. Paret hadde satt opp to store telt i hagen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Reese Witherspoon (35) giftet seg lørdag kveld, det bekrefter «Legally Blonde»-skuespillerens talsperson til People.

Reese og underholdningsagenten Jim Toth (40) forlovet seg i desember, og giftet seg i en privat seremoni på Witherspoons ranch i California.

«Here comes the bride» ble spilt da Reese gikk ned mot alteret. Hennes barn fra ekteskapet med Ryan Phillippe, Ava (11) og Deacon (7), var tilstede, det samme var stjerner som Renée Zellweger, Salma Hayek, Sean Penn som kom med Scarlett Johansson, Tobey Maguire, Robert Downey Jr. og Alyssa Milano.

Toth skal tidlig ha fått et godt forhold til filmstjernens barn.

- Han er en voksen person, som virkelig er klar for å ta neste steg i forholdet. Han er familieorientert, og det er alt hun virkelig ønsker seg, sa en kilde da de to ble forlovet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Flyttet ut fra kjæresten med et smil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer