Reese Witherspoon:

Reese Witherspoon er redd hun ødelegger barnas liv

Skuespilleren spør moren sin om råd når det kommer til barneoppdragelse.

VANSKELIG TID: Reese Witherspoon innrømmer at hun syns det er vanskelig å oppdra tenåringer. Foto: Shutterstock
VANSKELIG TID: Reese Witherspoon innrømmer at hun syns det er vanskelig å oppdra tenåringer. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den amerikanske skuespilleren Reese Witherspoon (41), kjent fra blant annet «Lovlig Blond», har nylig uttalt at hun er redd hun ødlegger sine tre barns liv.

Skuespilleren har datteren Ava (17) og sønnen Deacon (13) sammen med sin tidligere ektemann, skuespilleren Ryan Philippe (42), samt sønnen Tenessee (4) med sin nåværende ektemann, Jim Toth (47).

Spør mamma om råd

Det er imidlertid de to eldste barna stjernen skal være bekymret for, hun innrømmer nemlig at det er vanskelig å oppdra tenåringer.

Ava og Deacon skal trolig argumentere mot alt, og skuespilleren har derfor gått til sin egen mor for råd.

- De er sjelden enig i noe jeg forteller dem. Og når det kommer til en 17 år gammel jente, innser du at du ikke vet noen ting om henne lenger, sier hun i et intervju med OK! Magazine, ifølge Contact Music.

- Jeg tar meg selv i å ringe moren min for råd. Jeg spør henne om: «Ødelegger jeg livet deres?», forklarer «Just Like Heaven»-skuespilleren.

Saken fortsetter nedenfor.

Den 41 år gamle stjernen innrømmer at forholdet hennes med de to eldste barna krever mer enn hennes fire år gamle sønn. Hun beskriver forholdet til Ava og Deacon som komplisert.

- Tenåringene krever så mye mer. Du er konstant nødt til å veilede dem gjennom de første tingene de opplever i livet - den første kjærligheten, at de får sin første bil, og så tenke på utdanning, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

GIFT: Phillippe var gift med skuespiller Reese Witherspoon fra 1999 til 2006. Sammen har de to barn. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Phillippe var gift med skuespiller Reese Witherspoon fra 1999 til 2006. Sammen har de to barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Forholdet er mye vanskeligere sammenlignet med da de var unge, og dine største utfordringer var å lage mat til dem, kjøre dem til skolen og få dem i seng til riktig tid. De lytter som regel til deg når de er unge, forklarer stjerna videre.

Likevel avslører 41-åringen at hun ønsker at barna skal være selvstendige, ta valg på egenhånd og at dem skal ha sin egen frihet. Reese forklarer at barna skal få utvikle seg selv, uten å føle at moren styrer livene deres.

- Det er ikke sånn at de hører på deg uansett, fortsetter hun.

GIFT: Jim Toth og Reese Witherspoon har vært gift siden 2011. Sammen har de sønnen Tenessee. Foto: Shutterstock
GIFT: Jim Toth og Reese Witherspoon har vært gift siden 2011. Sammen har de sønnen Tenessee. Foto: Shutterstock Vis mer

Stjernen forteller at da hun vokste opp fikk hun mulighet til å utvikle seg og bli selvstendig. Dette ønsker hun å videreføre til barna sine.

- Jeg vil at barna mine skal kunne oppdage sine egne interesser og forfølge sine egne ambisjoner, forklarer hun.

Gift to ganger

Reese Witherspoon er en svært ettertraktet skuespiller, som blant annet har spilt i «Anywhere But Home», «Wild», «Sweet Home Alabama» og «Walk the Line».

Saken fortsetter nedenfor.

I 1999 spilte hun i «Cruel Intentions», hvor hun møtte sin tidligere ektemann, Ryan Philippe. Paret giftet seg samme år, men skilte lag i 2007. I løpet av åtte år som ektepar, fikk de barna Ava og Deacon sammen.

Helt lik sin berømte mamma

Fire år senere giftet Reese seg på nytt med sin nåværende ektemann, Jim Toth. Paret fikk sønnen Tenessee sammen i 2012.

Reeses datter, Ava er slående lik sin berømte mamma, og de to blir stadig observert sammen. «Lovlig Blond»-stjernen har også delt en rekke bilder sammen med datteren på sosiale medier, hvor man tydelig ser at Ava i likhet med sin mor også blå øyne, blondt hår og mammas nese og lepper.

LES OGSÅ: Strålte sammen på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer